fbpx

Bilforsikring hos GF Forsikring

GF Forsikring tilbyder en lang række forsikringer. En af de forsikringer, du kan tegne hos GF, er en bilforsikring. Men hvilken bilforsikring tilbyder GF Forsikring? Det kan du læse mere om her.

Det er lovpligtigt at have en bilforsikring, hvis du har en bil i Danmark. Men hvor skal du tegne din bilforsikring? Og hvilke slags bilforsikringer findes der på markedet? Det kan du finde ud af ved at undersøge markedet. Det kan du blandt andet gøre her på Informeo, hvor vi skriver om de forskellige bilforsikringer på markedet. Her kan du læse mere om bilforsikring hos GF Forsikring.

Hvem er GF Forsikring?

GF Forsikring er et forsikringsselskab, der blev startet i 1967. Forsikringsselskabet blev til med et mål om medlemsindflydelse og overskudsdeling. I mange år var det kun bilforsikringens overskud, der blev delt ud til medlemmerne, men i dag er det alle forsikringerne. Samtidig havde, og har, GF Forsikring et mål om at tilbyde minimale priser. GF Forsikrings medlemmer er organiseret i klubber landet over, hvor de har mulighed for at have direkte indflydelse på, hvad der sker i forsikringsselskabet. GF Forsikring har hovedsæde i Odense NV.

Bilforsikring hos GF Forsikring

Som tidligere nævnt skal du have en bilforsikring, hvis du har en bil. Du kan eksempelvis tegne bilforsikringer hos GF Forsikring. Der er forskel på de forskellige typer af bilforsikringer, du kan tegne hos GF:

  • Ansvarsforsikringen er den lovpligtige forsikring, som alle bilejere skal have. Den dækker skader på andre mennesker og på deres ting.
  • Delkasko er en valgfri forsikring, som dækker skader, der opstår, når du ikke kører i bilen. Det kan eksempelvis være tyveri, tyveriforsøg, brand, glasskader og nedstyrtede genstande.
  • Kasko er en valgfri forsikring, der eksempelvis dækker, hvis din bil bliver stjålet eller bliver skadet i et trafikuheld. Den dækker også glasskade, brand og hærværk. Samtidig kan du få hjælp fra SOS International, når du kører med bilen i udlandet.

De fleste mennesker vælger at tilføje en kasko eller en delkasko, når de tegner den lovpligtige ansvarsforsikring. Udover delkasko og kasko, så kan du tilføje andre dækninger til din forsikring. Det betyder, at du hos GF kan få den bilforsikring, der passer til netop dine behov. På GF Forsikrings hjemmeside kan du beregne, hvad det vil koste dig at have en bilforsikring hos dem. Alternativt kan du bede om at blive ringet op af GF Forsikring for at høre mere om bilforsikringen.

Hvad er særligt ved GF Forsikrings bilforsikring?

GF Forsikrings bilforsikring passer til dig, uanset hvilke behov du har. Du kan nemlig vælge den forsikring, der passer bedst til dig og din bil. Din bilforsikring bliver billigere for hvert eneste år, du ikke har skader. Til sidst når du til GF Forsikrings billigste pristrin. Samtidig får du penge tilbage, hvis GF Forsikring har overskud. GF Forsikring er nemlig et medlemsejet forsikringsselskab, der uddeler overskuddet hvert eneste år.

Find den bilforsikring, der passer til dig

Der findes mange forskellige bilforsikringer, som du kan tegne. Derfor kan det være svært at finde det rigtige. Derfor kan du med fordel læse lidt om de forskellige forsikringsselskaber her på Informeo. Hvis du vil vide mere om GF Forsikring og om de bilforsikringer, som selskabet tilbyder, så kan du læse videre på Gfforsikring.dk, hvor du også kan bede om at blive ringet op af en rådgiver.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse