fbpx

If Forsikring

If Forsikring tilbyder et bredt udvalg af forsikringer – herunder en bilforsikring. Men hvad adskiller denne bilforsikring fra de andre på markedet? Du kan læse mere om If Forsikrings bilforsikring her.

Vil du gerne have en god bilforsikring til den rigtige pris? Så bliver du nødt til at undersøge markedet. Her gennemgår vi den bilforsikring, du kan få hos If forsikring, så du kan vurdere, om bilforsikringen er den rigtige for dig.

Hvem er If Forsikring?

If er det førende forsikringsselskab i Norden og har 3,7 millioner kunder. Finske Sampo Group ejer If, der har afdelinger i Norge, Sverige, Finland, de baltiske lande og Danmark. If Forsikring adskiller sig fra andre forsikringsselskaber ved at have nogle lave priser. If har nogle gennemprøvede arbejdsprocesser på tværs af de nordiske lande, og det betyder lavere omkostninger. Samtidig hat If fokus på at tilbyde forsikringsekspertise til kunderne. If har i alt omkring 6.500 medarbejdere, der hver dag hjælper kunder med deres forsikringer. If Forsikring har i Danmark hovedsæde i Hvidovre.

Bilforsikring hos If Forsikring

Hvis du har en bil, så er det lovpligtigt at have en bilforsikring, som dækker ansvarsskader. Det vil sige, at hvis du og bilen skader andre mennesker, biler eller ejendele, så får du dækket skaderne. Du skal dog vide, at bilforsikringen ikke dækker de skader, der kommer på dig selv og på din bil. Hvis du vil have en bilforsikring, der dækker mere, skal du have en bilforsikring med kaskodækning. Hvis du leder efter en bilforsikring, kan du blandt andet tegne den hos If Forsikring. If har hele fem typer af bilforsikringer, som du kan vælge mellem. Du kan vælge følgende bilforsikringer hos If Forsikring:

  • Ansvar
  • Delkasko
  • Kasko
  • Kasko Plus
  • Bil Super

Den lovpligtige af disse forsikringer er ansvarsforsikringen. Det kan dog være en rigtig god idé at overveje en af de andre forsikringer, da du så kan være bedre dækket. Vil du have den allerbedste dækning, så bør du vælge Bil Super, hvor du får den fulde pakke. Den dækker eksempelvis skader på dit køretøj, udvidet erstatning ved totalskade og lånebil. Du kan se den fulde oversigt over bilforsikringerne på If Forsikrings hjemmeside. Der kan du også beregne, hvor meget en bilforsikring vil koste dig.

Bilforsikring hos Årets Forsikringsselskab

Hvis du køber en bilforsikring hos If Forsikring, så får du et forsikringsselskab, der er kåret som bedst i test. Det er autobranchens kunder, der har kåret If til Årets Forsikringsselskab i tre år i træk i kategorien udbedring af skader. If Forsikring blev senest kåret som Årets Forsikringsselskab i 2018. Der er altså god grund til at vælge en bilforsikring hos If Forsikring, hvis du vil have et forsikringsselskab, der er gode til at udbedre skader.

Find den bilforsikring, der passer til dig

Der findes mange forskellige bilforsikringer på markedet. Derfor kan det være svært at vælge en bilforsikring. Hvis du er i tvivl, kan du sammenligne forsikringsselskaberne på online sammenligningssider. Her kan du se, hvor meget de forskellige bilforsikringer koster. Hvis du er interesseret i, hvor tilfredse forsikringsselskabernes kunder er, så kan du kigge på EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed i forsikringsbranchen. Her kan du få et overblik over, hvad kunderne mener om deres forsikringsselskaber. Hvis du vil læse mere om If Forsikrings bilforsikring, så kan du gøre det på If.dk, hvor du også kan udregne, hvad en bilforsikring vil koste dig.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse