fbpx

Bilforsikring hos Topdanmark

Topdanmark tilbyder et bredt udvalg af forsikringer. Du kan blandt andet forsikre hus, dyr og bil hos Topdanmark. I denne artikel kan du blive klogere på bilforsikring hos Topdanmark.

Er du på udkig efter en god og billig bilforsikring? Hvis du ikke allerede har en bilforsikring, så bør du tegne en. I Danmark er det nemlig lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, hvis man ejer en bil. Derfor er det nødvendigt at finde en bilforsikring, hvis du har en bil. Men hvilken bilforsikring skal du vælge? Her kan du læse mere om den bilforsikring, som Topdanmark tilbyder.

Hvem er Topdanmark?

Topdanmark, som vi kender det i dag, blev grundlagt i 1972. I dag er forsikringsselskabet Danmarks næststørste. Topdanmark udspringer af landbruget, da det blev til ved en fusionering af flere selskaber i 1972, nemlig Mejeriernes Ulykkesforsikring og Arbejdsgivernes Ulykkesforsikring. På trods af den stærke relation til landbruget, så har Topdanmark i dag hovedsæde i Ballerup. Forsikringsselskabet har omkring 2.500 medarbejdere og tilbyder i dag livsforsikring, private forsikringer og pension.

Bilforsikring hos Topdanmark

Hvis du mangler en bilforsikring, så kan du tegne en hos Topdanmark.

Hos Topdanmark kan du overordnet tegne to bilforsikringer:

  • Ansvarsforsikring, som er lovpligtig. Den dækker, hvis du og din bil gør skade på andre mennesker eller deres ting.
  • Kaskoforsikring, som ikke er lovpligtig. Den dækker, hvis der sker en skade på din bil, eller hvis bilen bliver stjålet. Med i denne forsikring hører SOS-redning i udlandet.

Udover disse to forsikringer kan du vælge en række tilvalg, der gør din dækning bedre. Du kan eksempelvis vælge en førerulykkesforsikring, der giver erstatning, hvis der sker skade på bilens fører. Du kan også tilkøbe vejhjælp til bilen, hvor du får vejhjælp i hele Europa. Topdanmark tilbyder også tilkøb af en forsikring, der dækker, hvis andre gør skade på din bil, men ikke lægger en seddel. Hvis du køber denne forsikring, så skal du ikke betale selvrisiko, hvis uheldet er ude. Du kan læse mere om de forskellige dækninger hos Topdanmark på hjemmesiden Topdanmark.dk.

Hvad er særligt ved bilforsikringen hos Topdanmark?

Noget af det særlige ved bilforsikringen hos Topdanmark er, at forsikringen bliver billigere, jo mere du kører. Samtidig bliver du ikke straffet, hvis du får en eller flere skader – prisen stiger nemlig ikke. Det laveste pristrin hedder elitebilist. Hvis du endnu ikke er elitebilist, så falder din pris hvert eneste år, indtil du er det. Du bliver normalt elitebilist, hvis du har kørt fem år uden skader, og hvis du mindst er 28 år. Samtidig skal du have haft det samme forsikringsselskab i alle fem år.

Find den rigtige bilforsikring

Der findes mange forskellige forsikringsselskaber, hvor du kan tegne en bilforsikring. Så hvordan finder du det forsikringsselskab, der passer til dig? Du kan med fordel læse om de forskellige forsikringsselskaber, når du skal danne dig et overblik over, hvad de forskellige forsikringsselskaber tilbyder. Du kan eksempelvis læse om bilforsikringer her på Informeo. Når du skal finde en bilforsikring til en god pris, kan du bruge en af de mange online sammenligningssider for at få et overblik. Vil du vide, hvor tilfredse kunderne er med deres forsikringsselskaber, så kan du kigge på EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed i forsikringsbranchen. Hvis du vil vide mere om bilforsikring hos Topdanmark, så kan du læse mere på Topdanmark.dk.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse