fbpx

Få 3 gratis tilbud på motorcykelforsikring

Beskyt din motorcykel og spar penge! Få op til 3 tilbud på motorcykelforsikring og opdag, om du er blandt de 25% af danskere, der kan få fordele ved at skifte forsikringsselskab.

Vidste du at?

1 ud af 4 af de danskere, der gennemgår sine forsikringer, vælger at skifte selskab. Når danskerne skifter forsikring, opnår de enten en billigere pris, bedre dækning eller bedre sammenhæng mellem dækning og pris
Mere end ni ud af 10 danskere, der skiftede forsikringsselskab i forhold til deres indboforsikring, fik en bedre pris eller aftale ud af skiftet.
Ifølge undersøgelsen får 53 pct. af de danskere, der skifter forsikringsselskab, en lavere pris efter skiftet. En tredjedel får en bedre forsikringsdækning.
Bedste pris og dækning

Hvorfor få tilbud på forsikring?

Få den bedste dækning til prisen

Forsikringer er IKKE ens. Sammenlign tilbud fra forskellige selskaber for at finde den rigtige dækning til den bedste pris.

Sov trygt om natten

Tilbud på forsikring er for dig, der ønsker at gennemgå dine forsikringer. Så du kan sove trygt om natten og være sikker på, at du har den rette dækning.

Uforpligtende og 100% gratis

Tjenesten er 100% gratis og uforpligtende. Og så tager det kun 2 minutter.

Så let er det!

1

Indtast din adresse

Indtast din adresse, og se forsikringstilbud fra personer som dig. Vælg de forsikringer, du ønsker tilbud på.

2

Modtag flere tilbud

Du vil hurtigt modtage flere tilbud på de valgte forsikringer.

3

Vælg det bedste tilbud

Vælg det bedste og billigste tilbud som matcher dine behov og kom godt i mål.

Faldgruber ved køb af forsikring

Hvorfor Informeo?

I tvivl om du har de bedste vilkår

Hej, jeg er Jakob. For seks år siden stod jeg overfor udfordringen med at skabe overblik over mine forsikringer og faste udgifter for at finde de bedste priser og vilkår. Jeg fandt denne opgave langt mere besværlig end forventet, og det var derfor, jeg grundlagde Informeo.dk.

Hos Informeo.dk hjælper vi dig med at udleve dine drømme, ved at sikre at du har det bedst mulige økonomiske grundlag.

Vi arbejder hårdt hos Informeo for at etablere de bedste partnerskaber, så du kan være sikker på at opnå de mest konkurrencedygtige priser og vilkår. En sund økonomi i hverdagen giver dig ro om natten og mulighed for at nyde mere af livets sjove sider!

Du er altid velkommen til at kontakte mig personligt på jakob@informeo.dk, hvis du har gode ideer til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre.