fbpx

Alm. Brand Forsikring

Forsikringsselskabet Alm. Brand Forsikring er et af de største i Danmark. Forsikringsselskabet tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer og erhvervsforsikringer og fungerer derudover også som bank. Du kan læse mere om Alm. Brand Forsikring her.

Hvordan finder man det rigtige forsikringsselskab? Det er et svært spørgsmål. Men for at finde det rigtige, må du vide lidt om de forskellige selskaber. Her kan du læse mere om, hvad forsikringsselskabet Alm. Brand Forsikring tilbyder.

Hvad er historien bag Alm. Brand Forsikring?

Alm. Brand blev grundlagt i 1792. Koncernen blev etableret ved kongelig anordning og underskrevet af Christian VII. Dengang var formålet at tilbyde brandforsikringer i købstæderne og København. I dag tilbyder Alm. Brand et bredt udvalg af forsikringer i hele Danmark. Alm. Brand har i dag tre datterselskaber: Alm. Brand Forsikring, Alm. Brand Liv og Pension og Alm. Brand Bank, som står for skadeforsikring, pension og bank. Alm. Brand Forsikring er det fjerdestørste forsikringsselskab i Danmark. Det opererer med de tre segmenter Privat, Erhverv og Landbrug. Alm. Brand Koncernen har i dag omkring 1.800 ansatte.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Alm. Brand Forsikring?

Du kan tegne følgende forsikringer hos Alm. Brand Forsikring:

Som du kan se, tilbyder Alm. Brand Forsikring en lang række af forskellige forsikringer. Hvis du er interesseret i at tegne flere forsikringer hos Alm. Brand Forsikring, kan du bestille et samlet tilbud på Alm. Brand Forsikrings hjemmeside. Det kan være en fordel at samle flere forsikringer hos ét selskab, fordi du kun skal forholde dig til information fra et enkelt forsikringsselskab. Derudover giver forsikringsselskaberne rabat, hvis du har flere forsikringer, så det kan også være godt for pengepungen at samle forsikringerne i samme selskab.

Hvad er særligt ved Alm. Brand Forsikring?

Alm. Brand Forsikring har et bredt fokus og servicerer både privatkunder, erhvervsvirksomhed, landbrug, ejendomsejere og den offentlige sektor. Alm. Brand Forsikring har mange års erfaring i forsikringsbranchen, og det er noget, de markedsfører sig selv på. Som Alm. Brand Forsikring selv beskriver det, har de i dag størrelsen, troværdigheden og erfaringen til at være den foretrukne leverandør af finansielle ydelser. Derudover markedsfører Alm. Brand Forsikring sig selv på, at de bruger sund fornuft og behandler kunderne godt og ordentligt. Det er samtidig vigtigt for Alm. Brand Forsikring at kommunikere i et enkelt sprog, som kunderne forstår. Ifølge Alm. Brand Forsikring skal det være let at være forsikringskunde hos dem. EPSI Rating laver hvert år en kundetilfredshedsundersøgelse i den danske forsikringsbranche. I 2018 havde Alm. Brand Forsikring en kundetilfredshed på 75,8 på en skala fra 0 til 100. Hele forsikringsbranchen havde i 2018 et gennemsnit på 77,5.

Sådan finder du det bedste forsikringsselskab

Når du skal finde det rigtige forsikringsselskab, kan du med fordel bruge tid på at sammenligne priser. De fleste af os vil gerne spare penge på forsikring, så tag et kig på en af de mange sammenligningssider på nettet, så du kan finde en god og billig forsikring. Men prisen er selvfølgelig ikke alt. Når uheldet er ude, er det vigtigt at have et forsikringsselskab, der hjælper på den rette måde. Du kan undersøge kundetilfredsheden ved at kigge på Trustpilot og EPSI Ratings årlige liste over danske forsikringsselskaber. Du kan læse meget mere om Alm. Brand på deres hjemmeside almbrand.dk, hvor du også kan få tilbud på deres forsikringer.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse