fbpx

Codan Forsikring

Forsikringsselskabet Codan Forsikring forsikrer både privatpersoner og erhvervslivet. Codan Forsikring er i dag et af de største forsikringsselskaber i Danmark. Du kan læse mere om Codan Forsikring her. 

Hvad adskiller de forskellige forsikringsselskaber i Danmark? Det kan være svært at gennemskue, når man som privatperson leder efter et forsikringsselskab. Her kan du blive klogere på et af de største forsikringsselskaber i Danmark, Codan Forsikring.

Hvad er historien bag Codan Forsikring?

Codan Forsikring blev grundlagt i 1916 og er et af de ældste forsikringsselskaber i Danmark. Codan overtog i 1993 Hafnia, og forsikringsselskabet har siden hen haft en stor markedsandel på det danske marked. Codan har været en del af RSA Group siden 2007. RSA Group er et af de største globale forsikringsselskaber, der primært beskæftiger sig med skadeforsikringer. RSA har omkring 19.000 mennesker ansat og hjælper omkring 17 millioner kunder i 140 lande. Forsikringsselskabet Codan er et af de største forsikringsselskaber i Danmark og på det skandinaviske marked. Codan Forsikring hjælper hvert år omkring 340.000 husstande i Danmark. Codan forsikring har i dag mere end 3.000 medarbejdere i Skandinavien og omkring 1.000 medarbejdere i Danmark. I dag er Codan Forsikring det tredjestørste forsikringsselskab i Danmark, når man måler på markedsandelen. Forsikringsselskabet har hovedsæde i København i det, der kaldes Codanhus. Codan Forsikring tilbyder privatforsikringer, erhvervsforsikringer og sundhedsforsikringer.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Codan Forsikring?

Codan Forsikring tilbyder følgende forsikringer:

Som du kan se på denne liste, tilbyder Codan Forsikring et bredt udvalg af forsikringer. Hvis du gerne vil have forsikringer hos Codan Forsikringer, kan du med fordel samle flere forskellige forsikringer hos dem. På den måde kan du få billigere forsikringer, da mange forsikringsselskaber giver mængderabat, hvis man samler flere forsikringer hos dem. Samtidig skal du kun forholde dig til information fra ét enkelt selskab, hvis uheldet er ude, og det kan være en stor fordel.

Hvad er særligt ved Codan Forsikring?

Som et af de ældste forsikringsselskaber i Danmark lægger Codan Forsikring vægt på, at de har mange års erfaring på forsikringsområdet, som deres kunder dagligt har glæde af. Codan Forsikring er derudover en del af RSA Group, der hjælper kunder i mere end 140 lande, og det betyder, at selskabet har endnu mere erfaring med i bagagen. Derudover fortæller Codan Forsikring, at de ikke kun sælger forsikringer, men også rådgiver om forebyggelse. Derudover er forsikringsselskabet drevet af nysgerrighed, og de prøver hele tiden at lære mere om kundernes liv og forsikringsbranchen. Codan Forsikring vil med egne ord gerne være et skridt foran. Sidst, men ikke mindst, er Codan Forsikring stolte over, at de fleste af forsikringsselskabets kunder er tilfredse med den rådgivning, som selskabet tilbyder. På EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed i forsikringsbranchen havde Codan Forsikring en kundetilfredshed på 77,4 i 2018. Skalaen går fra 0 til 100.

Find det rigtige forsikringsselskab

Der er flere forskellige faktorer, der afgør, hvad der er det rigtige forsikringsselskab for dig. Hvis du vil finde den bedste pris, kan du med fordel bruge nogle af de mange sammenligningssider, der findes på nettet. Her kan du gratis indhente tilbud og finde det billigste forsikringsselskab. Du kan også kigge på EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed i forsikringsbranchen, hvis du vil vide, hvordan de forskellige forsikringsselskaber har klaret sig. Hvis du vil vide mere om Codan Forsikring, kan du finde ud af meget mere på codan.dk, hvor du også kan læse mere om de enkelte forsikringer, som forsikringsselskabet tilbyder.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse