fbpx

Lærerstandens Brandforsikring

Lærerstandens Brandforsikring forsikrer alt fra helbred til hus. Forsikringsselskabet er et medlemsejet forsikringsselskab for lærere og pædagoger. Du kan læse mere om det ottendestørste forsikringsselskab i Danmark her.

Mangler du en ny forsikring? Det kan være svært at finde det rigtige forsikringsselskab, for der er mange forsikringsselskaber på markedet. Så hvordan finder man det rigtige? For at finde dit nye forsikringsselskab må du vide lidt om de forskellige selskaber. Her kan du læse mere om det ottendestørste forsikringsselskab i Danmark, Lærerstandens Brandforsikring.

Hvad er historien bag Lærerstandens Brandforsikring?

Lærerstandens Brandforsikring blev stiftet af lærere i 1880 og havde til formål at hjælpe lærere. Førstelærer Carl Simonsen fik den idé, at forsikringer kunne være billigere, hvis lærerne stod sammen om dem. Tilgangen til foreningen var medmenneskelighed, og overskuddet gik til afdøde læreres efterladte. Forsikringsselskabet er i dag en del af LB Koncernen, der også ejer RUNA forsikring, FDM Forsikring, Bauta Forsikring og Genforsikringsselskabet Virke. Lærerstandens Brandforsikring er både en medlemsejet forening og et forsikringsselskab. Lærerstandens Brandforsikring kalder det selv for ”et medlemsejet forsikringsfællesskab”.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Lærerstandens Brandforsikring?

Lærerstandens Brandforsikring tilbyder følgende forsikringer til privatpersoner:

 • Bil
 • Indbo
 • Ulykke
 • Hus
 • Rejse
 • Studie
 • Hund
 • Fritidshus
 • Børneulykke
 • Motorcykel
 • Knallert
 • Campingvogn
 • Lystfartøj
 • Liv og pension
 • Lønsikring
 • Sundhed
 • Veteran.

Som du kan se, kan du få et bredt udvalg af forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring. Du kan kontakte Lærerstandens Brandforsikring, hvis du ønsker en eller flere af forsikringerne. Normalt giver forsikringsselskaber mængderabat, men det gør Lærerstandens Brandforsikring ikke. Derimod får du en loyalitetsrabat, når du har haft en indboforsikring hos Lærerstandens Brandforsikring i tre år.

Hvad er særligt ved Lærerstandens Brandforsikring?

Lærerstandens Brandforsikring kalder sig selv et ”forsikringsfællesskab”. Det gør de, fordi meningen med forsikringer – ifølge dem – er, at kunderne er fælles om at sikre hinanden. Lærerstandens Brandforsikring adskiller sig fra andre forsikringsselskaber ved primært at tilbyde forsikringer til dem, der arbejder med undervisning og pædagogik. Magistre og præster kan også tegne medlemskab i Lærerstandens Brandforsikring. På den måde er Lærerstandens Brandforsikring også et fagfællesskab. Lærerstandens Brandforsikring har et mål om at få den lavest mulige pris på forsikringer og de højest mulige erstatninger til kunderne. Forsikringsselskabet har et fællesskab, der bygger på fælles værdier og tillid.

Lærerstandens Brandforsikrings indboforsikring og husforsikring fik i 2018 stemplet som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge. I 2017 fik Lærerstandens Brandforsikrings ulykkesforsikring stemplet Bedst i test. Kunderne er også tilfredse med forsikringerne hos Lærerstandens Brandforsikring. EPSI Rating udgiver hvert år en liste over kundetilfredshed hos de danske forsikringsselskaber. Lærerstandens Brandforsikring endte i 2018 på en tredjeplads med en score på 85,1 på en skala fra 0 til 100. Til sammenligning lå forsikringsbranchens gennemsnit på 77,4. Som kunde hos Lærerstandens Brandforsikring får du altså et forsikringsselskab, der i forvejen har mange tilfredse kunder.

Sådan finder du dit forsikringsselskab

Hvis du leder efter et godt forsikringsselskab, er der et par ting, du bør kigge på. Først og fremmest kan du undersøge, hvad medlemmerne synes om forsikringsselskabet. Det kan du eksempelvis gøre på Trustpilot og EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed hos forsikringsselskaber i Danmark. Prisen har også stor betydning for mange kunder, så hvis du vil finde den bedste pris, kan du undersøge priserne online. Der findes mange sammenligningssider, der kan hjælpe dig med at finde den bedste pris på forsikring. Hvis du vil vide mere om Lærerstandens Brandforsikring, kan du besøge hjemmesiden lb.dk. Her kan du indhente tilbud på forsikringer og læse mere om de enkelte forsikringer, som Lærerstandens Brandforsikring tilbyder.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse