fbpx

Er NEXT Forsikring din næste forsikring?

Er du på vej til at tage det store skridt og flytte hjemmefra for første gang? Har du lige erhvervet dig en ny motorcykel, bil eller hund?

Har du erstattet drømmen om et sommerhus med en dejlig campingvogn i baghaven? Eller leder du bare efter et alternativ til dine eksisterende forsikringer, der efterhånden presser dig på pengepungen?

Ja, der kan være mange årsager til at skulle tegne eller skifte til ny forsikring – og det er lettere sagt end gjort. Markedet bugner med forsikringsudbydere, der råber højt med det ene knaldtilbud efter det andet. Hvor skal du starte og slutte?

Vi har ikke løsningen, men vi kan måske hjælpe dig i gang med dette korte indlæg, hvor vi kigger nærmere på én af dine muligheder: NEXT Forsikring. Hvem ved – måske det kan blive din næste forsikring?

God læselyst!

Få styr på de basale forsikringer hos NEXT Forsikring

Hvilke forsikringer findes der? Svaret på dette ville kræve en længere afhandling, og derfor gør du i første omgang klogt i at forholde dig til de grundlæggende og mere ”basale” forsikringstyper, hvoraf NEXT Forsikring er leveringsdygtige med et bredt udvalg.

Heriblandt finder du eksempelvis indbo-, ulykkes– og rejseforsikringen, der dækker henholdsvis din bolig og indbo ved eventuelle skader og indbrud, erstatning i forhold til mulige varige mén helbreds- og sundhedsmæssigt og tilbagebetaling af penge i forbindelse sygdom ved rejser eller lignende. Disse forsikringer er altid anbefalelsesværdige at få styr på, og hos NEXT Forsikring kan de tage mange forskellige former afhængig af investeringspartens individuelle behov og økonomiske situation.

NEXT Forsikring er forsikring på dine præmisser

Ser man lidt ud over de basale forsikringer, tilbyder NEXT Forsikring dig et utal af mindre forsikringer og ikke mindst pakkeløsninger, som du kan vælge mellem og sammensætte efter behov. Dine (kombinations)muligheder er mangfoldige, og her gælder det ultimativt om at skræddersy løsninger nøjagtig efter, hvilke interessefelter og -brugsbehov du måtte have.

Der er populært sagt en forsikring til alle behov. Har familien fået en ny hund? En bil? Motorcykel? Knallert? Udvidet elektronisk udstyr? Campingvogn? Fritidshus? Eller noget helt ottende? Uanset hvad leverer NEXT Forsikring en potentiel forsikringsløsning. Du kan nemt og hurtigt tegne dine forsikringer eller skifte til nye forsikringer online på deres hjemmeside, hvor du i øvrigt på egen hånd kan ændre i forsikringsaftaler, anmelde skader og lignende uden at skulle kontakte dem. Betaling sker månedligt og med mulighed for gebyrfri betaling. Og så opkræves du ikke opsigelsesgebyrer, hvis du skulle ende med at fortryde dine aftaler.

Kort sagt: NEXT Forsikring er forsikring på dine præmisser.

Husk at beregne dine forsikringspriser inden køb – og brug Trustpilot

Afslutningsvis vil vi komme med et godt råd: Husk altid at lave lidt researcharbejde blandt forsikringsudbyderne på markedet, og beregn dine konkrete forsikringspriser, inden du træffer den endelige beslutning og tegner dine forsikringer. Der er stor forskel på priser, og hvad de enkelte forsikringstilbud inkluderer fra udbyder til udbyder, og der kan være gode penge at spare ved at sammenligne og forholde sig lidt kritisk til de enkelte tilbud.

Hos NEXT Forsikring kan du nemt og hurtigt indtaste relevante oplysninger og dermed beregne samtlige af dine forsikringer, hvorefter du hurtigt får svar på, hvad de koster dig. Og skulle du være i tvivl om, hvorvidt NEXT Forsikring eller et hvilket som helst andet forsikringsselskab lever op til dine krav og behov, kan de desuden altid anbefales at konsultere Trustpilot, hvor du ganske gratis får andre eksisterende eller tidligere kunders meninger om alt lige fra priser, tilbud og udvalg til vilkår og kundeservice. På den måde kan du selv vurdere, om NEXT Forsikring skal være din næste forsikring.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse