fbpx

PenSam Forsikring

PenSam Forsikring er en del af PenSam-Gruppen, der tilbyder forsikring, bank og pension. Du kan læse mere om PenSam Forsikrings historie, forsikringer og værdier her.

Hvis du leder efter det helt rigtige forsikringsselskab, må du sætte dig ind i forsikringsmarkedet. Der findes nemlig et hav af forsikringsselskaber i Danmark, så det kan være svært at finde den rigtige. Her kan du blive klogere på et af de danske forsikringsselskaber, Pensam Forsikring.

Hvad er historien bag PenSam Forsikring?

PenSams historie går tilbage til 1986, hvor PenSam blev stiftet som et administrationsselskab mellem fire eksisterede pensionskasser. I 2011 blev PenSam Forsikring stiftet med formålet at tilbyde forsikringsprodukter som et tillæg til pensionsordningerne. I dag tilbyder PenSam bådeforsikrings- og bankprodukter til PenSams pensionskunder. PenSam-Gruppens moderselskab hedder PenSam Holding A/S. I koncernen indgår også PenSam Liv A/S, PenSam Bank A/S, PenSam A/S og PenSam Forsikring A/S. PenSam Forsikring tilbyder i dag et bredt udvalg af forsikringer til privatpersoner. Forsikringerne kan hjælpe kunderne med at leve et liv uden bekymringer, da forsikringerne dækker alt det nødvendige.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos PenSam Forsikring?

PenSam Forsikring tilbyder følgende forsikringer til privatpersoner:

 • Indboforsikring
 • Bilforsikring
 • Hus
 • Ulykke
 • Hund
 • Motorcykel
 • Fritidshus
 • Ulykke 65
 • Dagpenge+
 • Knallert
 • Campingvogn

Som du kan se på listen, tilbyder PenSam Forsikring et bredt udvalg af forsikringer til privatpersoner. Forsikringen Fritidshus blev i 2018 kåret som testvinder af Forbrugerrådet Tænk Penge, fordi den er billig og har en god dækning. Hvis du vil høre om PenSams priser, kan du med fordel kontakte PenSam Forsikring og høre mere. Du kan altid kontakte PenSam Forsikring, hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til forsikringer.

Hvad er særligt ved PenSam Forsikring?

PenSam er først og fremmest et pensionsselskab, men det tilbyder også forsikringer til dets kunder. Faktisk kan du samle alle dine forsikringer hos PenSam, da de tilbyder så bredt et udvalg af forsikringer, at du kan forsikre alt fra hus og hund til knallert og campingvogn. Samtidig kan du have din pension og bank hos PenSam. Det betyder, at du har mulighed for at gøre hverdagen mere overskuelig, fordi du skal forholde dig til det samme selskab hele vejen rundt. For PenSam Forsikring er det særligt vigtigt at tilbyde forsikringer til billige priser, der samtidig giver en grundig og nødvendig dækning. PenSam Forsikring har desuden et mål om at gøre forsikring enkelt. Derfor skriver PenSam Forsikring på deres hjemmeside, at forsikring ikke skal være mere kompliceret, end det er. PenSam Forsikring taler, ifølge dem selv, lige ud af posen.

Find et godt forsikringsselskab

Når du skal finde det rette forsikringsselskab, kan du med fordel bruge internettet til at sammenligne priser og kundetilfreds. Der findes nemlig mange online sammenligningssider, der indhenter forsikringstilbud til dig, som du i ro og mag kan kigge på derhjemme. På den måde kan du finde en billig forsikring. Hvis du vil undersøge kundetilfredshed blandt forsikringsselskaberne, kan du kigge på EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed i forsikringsbranchen. Det er ikke alle forsikringsselskaber, der optræder på listen, men den kan være med til at give et overblik. Generelt er kundetilfredsheden i forsikringsbranchen meget høj i forhold til andre brancher i Danmark. Alternativt kan du kigge på Trustpilot, hvor forsikringsselskabernes kunder skriver anmeldelser. Hvis du vil vide mere om PenSam Forsikring, kan du kigge på pensam.dk/forsikring. På hjemmesiden kan du beregne prisen på PenSams forsikringer. Her kan du også bede om at blive ringet op, når det passer dig.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse