fbpx

Tryg Forsikring | Få tryghed i hverdagen

Forsikringer. Alle har formodentlig hørt om dem. Men det er måske de færreste, der reelt set forstår dem til bunds og ved, hvilke typer af forsikringer, der reelt set findes på markedet.

Hvad kan de, og hvilke typer dækker dine behov bedst? Markedet boomer med det ene tilbud efter det andet fra diverse forsikringsselskaber, og det kan være svært at gennemskue og overskue dine konkrete muligheder. Man må starte et sted, og derfor har vi valgt at sætte fokus på én af de større og mest etablerede spillere blandt udvalget: Tryg Forsikring.

Læs med herunder, hvor vi giver dig et kort indblik i, hvad Tryg Forsikring kan tilbyde dig samt et par råd til at spare gode penge på dine forsikringer.

God læselyst!

De overordnede forsikringer hos Tryg Forsikring

Står du og skal flytte hjemmefra for første gang, kræver det, at du pludselig skal tage stilling til dine forsikringer, da du ikke længere er dækket af dine forældres forsikringer. Det kan også være, at din familie allerede er forsikret, men at du bare søger nogle billigere alternativer til forsikring. Uanset hvilke behov du måtte have, er én ting sikkert: Du bør altid som minimum have en indbo– og ulykkesforsikring. Og her kan Tryg Forsikring være behjælpelige, da de udbyder en lang række privatforsikringer – herunder til indbo og ulykke.

Hos Tryg Forsikring bliver du tilbudt favorable og bredt dækkende indbo- og ulykkesforsikringer, der kan justeres og skræddersyes efter netop dine og din families behov. Med indboforsikringen bliver din hustand sikret mod skade af bolig eller indbrud, og Tryg Forsikring giver dig tilmed en gratis alarm efter eget ønske med oveni prisen, når du tegner indboforsikring hos dem.

Læs mere: Bilforsikring hos Tryg forsikring

Ulykkesforsikringen hos Tryg Forsikring sikrer dig erstatning ved varige mén på mindst 5% méngrad og fysiske behandlinger – selv ved skader i forbindelse med eksempelvis sport, motion eller et uheld på motorcykel. Og ønsker du den fulde forsikringspakke, kan du også vælge en Personforsikring, der giver dig udvidede forsikringsmuligheder med alt lige fra tandforsikring til sundhedsforsikring.

Et væld af målrettede forsikringer – til alle behov

Når du skal vælge forsikringer, handler det ultimativt om at få afklaret, hvilke behov og brugsformål du har – samt ikke mindst din økonomiske situation. Forsikringer er nemlig et dybt individuelt betinget valg, og derfor findes der også et væld af forsikringstyper til netop dét behov, du måtte have. Og hos Tryg Forsikring kan du finde de fleste af slagsen.

Foruden de overordnede forsikringstyper, såsom indbo-, ulykkes-, bil- og rejseforsikring er det måske de færreste, der kender til eksempelvis fritidshus-, diagnose-, campingvogn– og elektronikforsikring. Eller hvad med de mere interessemålrettede forsikringer såsom heste-, hunde-, katte-, jagt-, knallert- og smykkeforsikring – ja sågar specifik forsikring af musikinstrumenter eller foto- og IT-udstyr.

Kort sagt: Der er en forsikring til alle typer – og alle pengepunge.

Det kan bogstaveligt talt betale sig at samle dine forsikringer

Forsikringer forbindes ofte med tunge udgiftsposter i en hverdag, hvor det økonomiske råderum er sparsomt. Det koster unægtelig penge at forsikre sig, men ikke desto mindre findes der på markedet efterhånden en lang række smarte pakkeløsninger og rabatordninger, som er værd at overveje. Og her er Tryg Forsikring ikke nogen undtagelse.

Tegner du forsikringer hos Tryg Forsikring kan du eksempelvis som ung vælge pakkeløsningen ”YoungLiving”, der giver dig en favorabel samlepris på en lang række nødvendige forsikringer. Det kan også være fornuftigt at samle alle dine forsikringer ét sted – for eksempel i form af ”Tryghedspakken”, der giver overblik og gode rabatter.

Med andre ord: Tænk i pakkeløsninger, og saml dine forsikringer – det betaler sig bogstaveligt talt.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse