fbpx

Om Informeo

Informeo.dk er sat i verden for at hjælp danskere med at udleve deres drømme.

Drømme koster for det meste penge

Nogle drømmer om at rejse, andre drømmer om at købe hus, bil eller at stifte familie. Men drømme koster for det meste penge, og kloge valg vedrørende økonomi gør derfor at man kommer ét skridt tættere på at udleve sine drømme.

Mange ender desværre med at spænde ben for dem selv og deres drømme, da de betaler for meget deres forsikringer, bank, el eller fordi de ikke får den rigtige rådgivning, når de køber hus.

Informeo.dk hjælper med at skabe overblik og gennemsigtighed indenfor produkter og services, som for eksempel køberrådgivning, hvor vi formidler kontakt mellem forbrugere og udbydere.

Informeo.dk stiller også værktøjer og guides til rådighed, da viden og forståelse er en forudsætning for at træffe gode økonomiske valg.

Samlet set hjælper informeo sine bruger med at forstå problemstillinger bag svære økonomiske valg, samt hjælper brugerne med at skabe overblik og gennemsigtighed i markedet. 

Med viden og forståelse kan vores brugere derefter træffe de rigtige økonomiske valg, som gør at man kommer et skridt tættere på at udleve sine drømme. 

Hvordan tjener Informeo penge?

Vores forretningsmodel fungerer ved at Informeo.dk får provision, når vi skaber forbindelse mellem en forbruger og en udbyder. Vi bliver betalt af de virksomheder, som får kunder gennem vores service.

Informeo.dk er gratis for dig som forbruger.

Læs mere: Annonceinformation

Hvem er infomeo.dk

Informeo.dk blev grundlagt af Jakob og Nanna, og drives i dag af et professionelt team med mange års erfaring indenfor salg og online marketing.

Indholdsfortegnelse