fbpx

PFA Pension

PFA Pension er et pensionsselskab, der tilbyder pension, forsikring og opsparing. PFA Pension er det største pensions- og forsikringsselskab i Danmark. Du kan læse mere om PFA Pensions forsikringer og pension her.

For at finde det rigtige forsikringsselskab skal du kende markedet. En af spillerne på forsikringsmarkedet er PFA Pension, der har mere end 100 års historie. Du kan læse mere om pensions- og forsikringsselskabet her.

Hvad er historien bag PFA Pension?

PFA Pension er en af de ældste pensionskasser i Danmark. Historien startede i 1917, hvor PFA blev oprettet som en pensionskasse. Det var en række arbejdsgiverorganisationer og funktionærforeningen, der gik sammen for at stifte pensionsselskabet. Formålet med PFA er at tilbyde forsikring og pension til lønmodtagere, som sikrer frihed, så de kan leve det liv, de ønsker. I årenes løb har PFA Pension overtaget flere forskellige pensionskasser. I 2012 overtog PFA Funktionærpension, og i 2015 overtog de Pensionskassen for Apotekere og Farmaceuter. I 2016 fusionerede PFA med Bankpension. PFA Pension er ejet af kunderne og arbejder med kundeløftet ”Mere til dig”. I dag er PFA Pension det største pensions- og forsikringsselskab i Danmark med over 1,3 millioner kunder. PFA Pension forvalter mere end 600 milliarder kroner og har mere end 1.300 medarbejdere. PFA Pension har hovedkontor i København Ø.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos PFA Pension?

Hos PFA Pension kan du tegne en række forsikringer som privatkunde. Du kan have forsikring, pension og opsparing hos PFA Pension, der også tilbyder løsninger inden for boliger og sundhed. Hos PFA Pension kan du tegne:

  • Pension (PFA Plus og PFA Traditionel)
  • Forsikringer (sygdom, ulykke og dødsfald)
  • En række andre tilbud, herunder PFA Boliger, PFA Seniorboliger og PFA Omsorg.

Hvad er særligt ved PFA Pension?

Hvis du har din pension hos PFA Pension, følger der ofte forsikringer med. Du kan kontakte PFA Forsikring for at høre om de forskellige muligheder for at tegne forsikring og pension

PFA Pension har en ambition om, at danskerne skal have frihed til at leve livet. PFA Pension ønsker at gøre det muligt ved at få kundernes pensionsopsparinger til at vokse. Udover det ønsker PFA Pension at skabe frihed ved at tilbyde forsikring og opsparing. Det hele sker med målsætningen om, at der skal være mere til kunderne. PFA Pension lister selv fire grunde til at vælge dem som pensions- og forsikringsselskab. Den første grund er, at PFA deler overskuddet med kunderne. Kernen i forretningsmodellen er, at hovedparten af pengene skal gå tilbage til kunderne. Den anden grund er, at PFA Pension giver en kvalificeret anbefaling til kunderne, så de får den bedste løsning. Den tredje grund er, at kundernes penge kobles på en stærk investeringsmotor. PFA Pension beskriver selv, at de på grund af størrelsen kan forvalte kundernes penge på den bedste måde. Den fjerde og sidste grund er, at PFA Pension arbejder for kundernes sundhed og livskvalitet, da de har et særligt fokus på sundhedsområdet.

Find dit forsikringsselskab

Uanset om du leder efter det rette pensions- eller forsikringsselskab, kan du bruge internettet til at undersøge mulighederne. Du kan bruge sammenligningssiderne online til at finde de bedste priser på pension, indboforsikring, ulykkesforsikring og meget mere. Ofte er det ikke kun prisen, det kommer an på. Hvis du vil undersøge kundetilfredshed, kan du eksempelvis kigge på Trustpilot, hvor kunder kan vurdere virksomheder. Hvis du er i tvivl om, hvilken pensionsopsparing du har, kan du logge ind på pensionsinfo.dk og se alle oplysninger om dine pensioner. Du kan læse meget mere om PFA Pension og det, de tilbyder, på pfa.dk.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse