fbpx

Thisted Forsikring

Det nordjyske forsikringsselskab Thisted Forsikring tilbyder et bredt udvalg af forsikringer til privatpersoner, der primært bor i Midt-, Nord- og Vestjylland. Du kan blive klogere på forsikringsselskabet her.

Hvis du leder efter et forsikringsselskab, må du kende til dine muligheder. Bor du i Midtjylland, Nordjylland eller Vestjylland, kan Thisted Forsikring være et godt valg for dig. Hvis du bor længere væk, kan du stadig tegne en forsikring hos Thisted Forsikring. Du kan læse mere om forsikringsselskabets historie og deres forsikringer her.

Hvad er historien bag Thisted Forsikring?

Forsikringsselskabet Thisted Forsikring har rødder helt tilbage til 1853, hvor det blev stiftet som et gensidigt og selvstændigt forsikringsselskab. Forsikringsselskabet var, og er stadig i dag, ejet af kunderne. Thisted Forsikring er i dag et aktieselskab, men det er stadig kundeejet, da det har en særlig konstruktion. Thisted Forsikring har hovedsæde Thisted, så langt de fleste kunder kommer fra Midt-, Nord- og Vestjylland, men forsikringsselskabet har også kunder, der bor længere væk. Det gælder både privatpersoner og virksomheder. Thisted Forsikring har tre kundegrupper: Privat, Erhverv og Landbrug. Thisted Forsikring er en af de ældste virksomheder i Thy, og forsikringsselskabet har i mere end 160 år haft fokus på at levere attraktive forsikringer.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Thisted Forsikring?

Du kan tegne følgende forsikringer hos Thisted Forsikring:

 • +Kunde
 • Indbo
 • Hund
 • Ung
 • Knallert/scooter
 • Villa
 • Bil
 • Campingvogn/trailer
 • Ulykke
 • Rejse
 • Motorcykel
 • Fritidshus

Som du kan se på listen, tilbyder Thisted Forsikring et bredt udvalg af forsikringer til privatpersoner. +Kunde betyder, at du har alle dine forsikringer samlet ét sted. Du kan eksempelvis samle indbo-, ulykke-, og bilforsikring hos Thisted Forsikring og få rabatter og fordele. Thisted Forsikring tilbyder tre forskellige pakker i kategorien +Kunde: Ung, Familie og Senior. Du kan kontakte Thisted Forsikring, hvis du vil høre mere om rabatten +Kunde. Hvis du vil flytte dine forsikringer til Thisted Forsikring fra et andet forsikringsselskab, kan Thisted Forsikring også hjælpe dig. Du kan tage kontakt til Thisted Forsikring for at høre mere om mulighederne.

Hvad er særligt ved Thisted Forsikring?

Fordi Thisted Forsikring er kundeejet, er det kunderne, der er i fokus. Thisted Forsikring beskriver selv, at hjælpen er tæt på dig, når du er kunde hos dem. Forsikringsselskabets vision er at være det naturlige valg for kunder i Jylland, men særligt i Nord-, Midt- og Vestjylland. Thisted har en mission om at levere de rigtige produkter, at yde personlig betjening og vigtigst af alt at skabe tryghed for alle forsikringskunderne. Thisted Forsikring har et mål om altid at sætte fokus på kundens behov, således at kunden altid ender med den rigtige forsikring. Derudover ønsker forsikringsselskabet at yde empatisk hjælp og at være imødekommende, når en kunde søger hjælp. Værdierne i Thisted Forsikring viser, at kunden kommer først.

Find det bedste forsikringsselskab

Vil du finde det bedste forsikringsselskab? Så er der hjælp at hente online. Her kan du eksempelvis se, hvad eksisterende kunder mener om et forsikringsselskab. Du kan kigge på EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed blandt private forsikringskunder, hvis du vil danne dig et indtryk af, hvilke forsikringsselskaber der har de mest tilfredse kunder. Alternativt kan du kigge på Trustpilot, hvor kunder anmelder virksomheder. Hvis du vil finde et forsikringsselskab med gode priser, kan du benytte nogle af de mange sammenligningssider, der findes online. Her kan du hente tilbud på forsikringer, som du kan sammenligne hjemme i stuen. Hvis du vil vide mere om Thisted Forsikring, kan du gå ind på Thistedforsikring.dk, hvor du også kan bede om at blive ringet op, når det passer dig bedst.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse