fbpx
Kom godt i gang

Bliv leverandør

Ønsker du flere kunder og samtidig hjælpe danskerne med at træffe kloge økonomiske valg, så er du landet det rigtige sted.

Hvad er Informeo?

Informeo.dk er sat i verden for at hjælpe danskere med at udleve deres drømme. Men mange drømme koster penge, og kloge økonomiske valg gør derfor at man kommer ét skridt tættere på at udleve sine drømme.

Samlet set hjælper Informeo sine brugere med at forstå problemstillinger bag økonomiske valg, og hjælper samtidig brugerne med at skabe overblik og gennemsigtighed i markedet. Med viden og forståelse kan vores brugere derefter træffe de rigtige økonomiske valg, som gør at de kommer et skridt tættere på at udleve deres drømme.

Informeos forretningsmodel fungerer ved at Informeo.dk får provision, når vi skaber forbindelse mellem en forbruger og en udbyder. Vi bliver betalt af de virksomheder, som får kunder gennem vores service.

Hvad er fordelene ved at blive leverandør?

Der er flere fordele ved at blive leverandør til Informeo. Først og fremmest vil du få adgang til en stor gruppe af potentielle kunder, der er på udkig efter produkter eller services, som du tilbyder. Dette kan hjælpe dig med at øge din kundebase og din omsætning.

Derudover vil du have mulighed for at definere de kriterier, du ønsker at blive matchet på, så du kun modtager henvendelser fra potentielle kunder, der er relevante for din virksomhed. Dette kan hjælpe dig med at spare tid og ressourcer på at besvare henvendelser, der ikke er relevante for dig.

Endelig er der ingen bindingsperiode, når du bliver leverandør til Informeo. Dette betyder, at du kan stoppe eller starte samarbejdet, når det passer dig bedst.

Hvordan bliver jeg leverandør?

Hvis du ønsker at blive leverandør til Informeo, er det en relativt simpel proces. Først og fremmest skal du have en virksomhed, der tilbyder produkter eller services som man har brug for i forbindelse med køb eller salg af bolig eller som resulterer i en fast udgift, såsom forsikring, bredbånd eller strøm.

Derefter skal du skrive til os på info@informeo.dk og vi vil kontakte dig hurtigt muligt.

I har ikke min service eller produkt

Fortvivl ikke, men skriv en mail til os på info@informeo.dk, og bliv en af de første tre leverandører i din kategori eller dit område. De første 3 leverandører i hver kategori og eventuelt i dit område vil modtage gratis leads i indkøringsfasen. Husk, at du altid er velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk for at høre nærmere.

Indholdsfortegnelse