fbpx

Bilforsikring hos Tryg

Tryg tilbyder en bredt udvalg af forsikringer. Du kan blandt andet tegne en bilforsikring hos Tryg. Men hvad er særligt ved Trygs bilforsikring? Det kan du læse mere om her.

Leder du efter en bilforsikring? Det kan være svært at finde den rette bilforsikring, for der er mange at vælge mellem. Derfor kan det betale sig at undersøge markedet, før du tegner en bilforsikring. Her kan du læse mere om Trygs bilforsikring.

Hvem er Tryg?

Tryg er det største skadeforsikringsselskab i Danmark. I Norden er Tryg det næststørste skadeforsikringsselskab. Tryg har en lang historie, som går flere hundrede år tilbage. Den ældste del af Trygs historie er Kjøbenhavns Brandforsikring, der blev oprettet i 1731. Tryg sælger i dag forsikringer til private kunder og virksomheder i Norge, Sverige og Danmark. I Danmark er det hver femte, der har valgt Tryg. Tryg har 3.300 medarbejdere og mere end 3 millioner kunder. I dag har Tryg hovedsæde i Ballerup og afdelinger i hele Danmark.

Bilforsikring hos Tryg

Hos Tryg kan du tegne en bilforsikring, der har til formål at gøre dig mere tryg, når du kører rundt på vejene. Tryg har en bilforsikring, der giver dig en god grunddækning. Hvis du har brug for mere, kan du tilkøbe dækninger. På den måde kan du skræddersy din bilforsikring hos Tryg, så den passer til dine behov og til den bil, du har. Hos Tryg kan du købe en standard bilforsikring, som indeholder den ansvarsforsikring, der er lovpligtig at have. Med en ansvarsforsikring er du dækket, hvis du og din bil pådrager skade på andre personer eller ting.

Mange vælger at tilføje en kaskoforsikring, der inkluderer retshjælp og SOS-redning i udlandet. Med en kaskoforsikring er din egen bil også dækket, hvis uheldet er ude. Det kan være i tilfælde af et færdselsuheld, brand, tyveri eller andet. Derudover kan du hos Tryg tilkøbe en række ekstra dækninger. Du kan eksempelvis tilkøbe en Førerforsikring, der dækker føreren af din bil, hvis føreren kommer til skade. Du kan også få Tryg Vejhjælp, hvis du vil være sikker på at kunne få hjælp på vejene, hvis uheldet er ude. Vejhjælpen hører med, når du har en bilforsikring hos Tryg. Du kan dog tilkøbe en udvidet vejhjælp.

Hvad er særligt ved bilforsikringen hos Tryg?

Noget af det særlige ved Tryg er, at kunderne automatisk bliver medlemmer af TryghedsGruppen, som er hovedejer af Tryg. Som medlem af TryghedsGruppen er det muligt at få bonus. Det vil sige, at hvis Tryg har overskud, så deles overskuddet ud til medlemmerne. I 2016, 2017 og 2018 udbetalte TryghedsGruppen en bonus på otte procent til medlemmerne. Derudover er Tryg Vejhjælp inkluderet, når du tegner en bilforsikring hos Tryg. Du kan læse mere om Tryg Vejhælp hos Trygs hjemmeside.

Find den bilforsikring, der passer til dig

Der findes et hav af bilforsikringer. Derfor kan det være svært at finde den helt rigtige. Når du skal finde din bilforsikring, kan du med fordel sammenligne priser på en af de mange online sammenligningssider, der findes. Derudover kan du kigge på EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed blandt forsikringsselskabernes kunder. Det kan være med til at give dig et overblik over, hvilket forsikringsselskab, der passer til dig. Hvis du vil vide mere om Trygs bilforsikring, så kan du læse mere på Tryg.dk, hvor du også kan bede om at blive ringet op, når det passer dig.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse