fbpx

Gjensidige Forsikring

Forsikringsselskabet Gjensidige Forsikring forsikrer alt fra bil og campingvogn til dyr og fritidshus. Gjensidige Forsikring er det femtestørste forsikringsselskab i Danmark. Du kan læse mere om Gjensidige Forsikring her.

Mangler du en forsikring? For at finde det rigtige forsikringsselskab, må du sætte dig ind i, hvad de forskellige selskaber tilbyder. Her kan du blive klogere på det femtestørste forsikringsselskab i Danmark, Gjensidige Forsikring.

Hvad er historien bag Gjensidige Forsikring?

Gjensidige Forsikring er et norsk forsikringsselskab, der blev etableret i 1816. Siden da er der sket en række fusioner, som har gjort Gjensidige Forsikring til det selskab, det er i dag. Navnet Gjensidige Forsikring er blevet brugt siden 1974. I 2005 ekspanderede Gjensidige Forsikring til udlandet. Gjensidige Forsikring har hovedsæde i Oslo, men forsikringsselskabet har filialer i Danmark, Sverige, Letland, Litauen og Estland. Gjensidige Forsikring har været på det danske forsikringsmarked siden 2006, da forsikringsselskabet købte Fair Forsikring. I 2007 købte Gjensidige Forsikring Kommuneforsikring i Danmark. I 2010 blev Nykredit Forsikring en del af forsikringsselskabet. I 2017 købte Gjensidige Forsikring Mølholm Forsikring, og med det blev Gjensidige Forsikring førende på markedet for sundhedsforsikringer. Gjensidige Forsikrings danske hovedkontor ligger i København SV. Gjensidige Forsikring har omkring 4.000 medarbejdere i alt, heraf 760 i Danmark. I Norge tilbyder Gjensidige Forsikring også bank, pension og sparring.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Gjensidige Forsikring?

Gjensidige Forsikring tilbyder følgende forsikringer:

  • Bilforsikring (og andre køretøjer)
  • Husforsikring
  • Indboforsikring
  • Rejseforsikring
  • Ejerskifteforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Børneulykkesforsikring
  • Fritidshusforsikring
  • Dyreforsikring
  • ID-tyveri.

Som listen viser, tilbyder Gjensidige Forsikring et bredt udvalg af forsikringer til privatpersoner. Du kan med fordel samle flere forsikringer hos Gjensidige Forsikring, hvis du er interesseret i at tegne forsikring hos dem. På den måde kan du nemlig få en samlet pris, der kan være en del lavere end prisen på forsikringer hos flere forsikringsselskaber. Det er samtidig mere overskueligt at have forsikringerne samlet ét sted, da du ikke skal forholde dig til informationer fra flere forskellige parter.

Hvad er særligt ved Gjensidige Forsikring?

Gjensidige Forsikring har mere end 200 års historie som forsikringsselskab. Gjensidige Forsikring markedsfører sig derfor på deres erfaring. Gjensidige Forsikring beskriver selv, at de ”har værnet om liv, helbred og værdier siden 1816”. Derudover er Gjensidige Forsikring et stort forsikringsselskab – ikke bare i Danmark, men også i Norge, Sverige og de tre baltiske lande. Forsikringsselskabet har en vision, der handler om at kende kunden bedst. Derudover vil Gjensidige Forsikring gerne involvere sig mere i kunden end de resterende forsikringsselskaber på markedet. Gjensidige Forsikringsselskab har et mål om at have tæt kontakt med kunden, når uheldet er ude. Hvis du går meget op i kundekontakt og mange års erfaring, så kan Gjensidige Forsikring være det rette forsikringsselskab for dig.

Sådan finder du dit forsikringsselskab

Når du skal finde det rigtige forsikringsselskab, går du garanteret op i, hvad forsikringerne koster. Der er penge at spare, hvis du bruger lidt tid på at undersøge markedet. Hvis du vil finde den bedste pris, kan du hente hjælp online. Der findes nemlig masser af sammenligningssider, der viser dig priser på forskellige forsikringsselskaber. Her kan du også indhente tilbud på specifikke forsikringer og sammenligne dem. Du kan også undersøge forsikringsselskabers score på Trustpilot, hvis du vil læse om kunders erfaringer med de enkelte selskaber, før du vælger dit forsikringsselskab. Hvis du vil vide mere om Gjensidige Forsikring, kan du kigge på hjemmesiden gjensidige.dk. Her kan du læse om deres forskellige forsikringer og værdier. Du kan også bestille et opkald, hvis du ønsker at blive ringet op og høre mere om, hvad Gjensidige Forsikring kan tilbyde dig.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse