fbpx

Købstædernes Forsikring

Forsikringsselskabet Købstædernes Forsikring er et mellemstort forsikringsselskab, der forsikrer indbo, kæledyr, rejser og meget mere. Du kan læse mere om Købstædernes Forsikring her.

Det kan være svært at finde den rigtige forsikring. Der er nemlig rigtig mange forsikringsselskaber, og det kan være svært at overskue, hvordan de er adskiller sig fra hinanden. For at finde det rigtige selskab må du bruge tid på at sætte dig ind i forsikringsselskaberne. Du kan læse mere om forsikringsselskabet Købstædernes Forsikring her.

Hvad er historien bag Købstædernes Forsikring?

Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste forsikringsselskab. Det har eksisteret siden 1761, men det går egentlig helt tilbage til 1728, hvor København brændte. Her stiftede Danmarks konge Københavns Brandforsikring. Købstædernes Brandforsikring blev stiftet i 1761, fordi det også brændte i købstæderne i Danmark. Med tiden kom også Almindelig Brandforsikringsselskab, der blev stiftet som en brandforsikring til mennesker på landet. Med tiden er Købstædernes Forsikring gået fra at være en brandforsikring til at være et selskab, der tilbyder mange forskellige forsikringsløsninger. Forsikringsselskabet er hverken ejet af en fond eller en række funktionærer. Det er derimod ejet af forsikringsselskabets egne kunder. Købstædernes Forsikring lægger derfor penge til side hvert år, som kan bruges, når kunderne har behov for det. Købstædernes Forsikring har hovedkontor i København K.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Købstædernes Forsikring?

Købstædernes Forsikring tilbyder følgende forsikringer:

 • Bilforsikring
 • Motorcykelforsikring
 • Knallertforsikring
 • Bådforsikring
 • Campingvognsforsikring
 • Trailerforsikring
 • Indboforsikring
 • Husforsikring
 • Fritidshusforsikring
 • Entrepriseforsikring
 • Ejerskifteforsikring
 • Ulykkesforsikring for voksne
 • Ulykkesforsikring for børn
 • Lønsikring for lønmodtagere
 • Lønsikring for selvstændige
 • Kæledyrsforsikring
 • Årsrejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring.

Som du kan se på listen, tilbyder Købstædernes Forsikring en bred vifte af forsikringer til privatpersoner. Hvis du har brug for flere forsikringer, kan du med fordel spørge efter en samlerabat hos forsikringsselskabet. Mange forsikringsselskaber tilbyder nemlig billigere forsikring, hvis du tegner flere forsikringer hos dem. Samtidig er det mere overskueligt at have forsikringerne samlet hos et enkelt selskab, da du kun skal forholde dig til information fra ét enkelt selskab.

Hvad er særligt ved Købstædernes Forsikring?

Købstædernes Forsikring har en vision om at behandle kunderne, så de har lyst til at anbefale Købstædernes Forsikringer til andre. Samtidig vil Købstædernes Forsikring være kendt som et troværdigt forsikringsselskab, der yder den bedste service til de kunder, der ønsker personlig kontakt til forsikringsselskabet. Forsikringsselskabet siger om sig selv, at kundekontakten er mere personlig, fordi Købstædernes Forsikring er ejet af kunderne. Det betyder mere personlig rådgivning til kunderne. Købstædernes Forsikring markedsfører sig selv på fair priser og en bred dækning på forsikringsområdet. Forsikringsselskabets mission er at forsikre det liv, som kunden vælger at leve. Det betyder færre bekymringer for kunderne. Sidst, men ikke mindst, har Købstædernes Forsikring tre værdier: nærvær, engagement og handlekraft. Med en forsikring hos Købstædernes Forsikring får du et forsikringsselskab med mange års erfaring, da det er det ældste i Danmark.

Sådan finder du det rigtige forsikringsselskab

Når du skal finde det rigtige selskab, er der flere faktorer, der spiller ind. For de fleste mennesker betyder prisen meget. Du kan sammenligne forsikringsselskaber online på en af de mange sammenligningssider, der indhenter tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Du kan også hente tilbud hos de enkelte forsikringsselskaber, hvor du med fordel kan spørge efter en samlerabat på flere forsikringer. Hvis du vil vide, hvad kunderne siger om det enkelte forsikringsselskab, kan du kigge på Trustpilot. Her kan du finde en lang række anmeldelser, som kan være med til at give dig et indtryk. Vil du vide mere om Købstædernes Forsikring, kan du kigge på kfforsikring.dk. Her kan du beregne priser, læse om forsikringer og bestille et opkald, når det passer dig.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse