fbpx

Topdanmark Forsikring

Forsikringsselskabet Topdanmark Forsikring har i mange år forsikret alt fra hus til helbred. I dag er forsikringsselskabet et af de største i Danmark. Du kan læse mere om Topdanmark Forsikring her.

Der findes mange forskellige forsikringsselskaber i Danmark, så det kan være svært at finde det rigtige. For hvad adskiller egentlig de danske forsikringsselskaber? Her kan du danne dig et overblik over et af de største forsikringsselskaber i Danmark, Topdanmark Forsikring.

Hvad er historien bag Topdanmark Forsikring?

Topdanmark Forsikring blev grundlagt i 1972 som en fusionering af Mejeriernes Ulykkesforsikring (MLU), der blev etableret i 1898, og Arbejdsgivernes Ulykkesforsikring (AU), som blev etableret i 1899. Topdanmark Forsikring har en tæt tilknytning til landbruget, og historisk set har landmænd udgjort en stor kundegruppe i Topdanmark. I dag har forsikringsselskabet stadig en tæt tilknytning til landbruget, men er i høj grad også et forsikringsselskab for virksomheder og privatpersoner. Topdanmark Forsikring er det næststørste forsikringsselskab i Danmark. I dag har Topdanmark Forsikring hovedkontor i Ballerup og har omkring 2.500 medarbejdere. Forsikringsselskabet tilbyder en lang række forsikringer, der både dækker dig og dine ejendele, hvis uheldet er ude.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Topdanmark Forsikring?

Topdanmark Forsikring tilbyder følgende forsikringer:

  • Bilforsikring
  • Indboforsikring
  • Husforsikring
  • Rejseforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Indboforsikring til unge
  • Lønsikring
  • Sundhedsforsikring
  • Børneforsikring.

Som du kan se på listen ovenover, får du et bredt udvalg af forsikringer hos Topdanmark Forsikring. Det kan være en stor fordel, hvis du gerne vil samle dine forsikringer hos ét selskab. Det er nemlig en fordel at have forsikringerne samlet hos ét selskab, da du kan få mængderabat. I forsikringsverdenen er det nemlig sådan, at jo flere forsikringer du køber hos det samme selskab, desto billigere bliver dine forsikringer. Udover det er billigere at have flere forsikringer hos samme selskab, så bliver det også nemmere for dig at holde overblik, da du kun skal forholde dig til information fra et enkelt forsikringsselskab i stedet for flere. Du kan læse meget mere om Topdanmarks forskellige forsikringer på Topdanmarks hjemmeside. Her kan du også beregne priserne på de forskellige forsikringer og læse mere om, hvad Topdanmark Forsikring står for.

Hvad er særligt ved Topdanmark?

Topdanmark Forsikring er et forsikringsselskab, der tilbyder konkurrencedygtige priser på forsikringer i Danmark. Det betyder, at forsikringsselskabet går meget op i at tilbyde gode priser til kunderne. Derudover er det vigtigt for Topdanmark Forsikring at yde forsikringsselskabets kunder en god service. Topdanmark Forsikring scorer da også højt på kundetilfredsheden. EPSI Rating laver årligt en kundetilfredshedsundersøgelse hos de forskellige forsikringsselskaber, hvor kunderne skal vurdere forsikringsselskabet på en skala fra 0 til 100, hvor 100 er højest. I 2018 fik Topdanmark en rating på 77,5, hvilket er en smule højere end det gennemsnitlige tal for hele forsikringsbranchen, der ligger på 77,4. Topdanmark gik 0,7 frem på skalaen i 2018, så forsikringsselskabet havde forbedret sig, da EPSI Rating foretog undersøgelsen.

Find det rigtige forsikringsselskab

Når du skal finde det rigtige forsikringsselskab, bør du kigge på flere forskellige faktorer. For mange mennesker er det vigtigt, at forsikringsselskabet tilbyder en god pris. Du kan bruge en af de mange sammenligningssider på nettet til at sammenligne priser på forsikringer. Her kan du finde ud af, om det er Topdanmark Forsikring eller et andet forsikringsselskab, der er det rigtige for dig. Hvis du vil vide mere om Topdanmark Forsikring eller ønsker at tage en snak med forsikringsselskabet, kan du finde ud af meget mere på topdanmark.dk, hvor du også kan bede om at blive ringet op til en uforpligtende snak.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse