fbpx

Mobilabonnementer | Skift | Billigste | Priser

Er du i tvivl om, hvordan du finder det bedste mobilabonnement til den skarpeste pris? Så læs med her, hvor vi giver dig en guide til netop dette.  

Hvad har du brug for?

Der er utallige muligheder, når det kommer til mobilabonnementer, og det kan derfor i sandhed være noget af en jungle at finde rundt i. Der er masser af gode tilbud på abonnementer, og du kan sagtens finde noget, der er virkelig billigt. Når du vælger abonnement, skal du dog passe på med at lade dig forblinde af en god pris, men derimod sørge for nøje at overveje, hvad du faktisk har brug for. Det nytter ikke noget at oprette et vildt billigt abonnement, hvis det så ikke dækker dine behov og krav, så sørg for at være realistisk omkring, hvad du faktisk har brug for. De fleste steder binder du dig for en vis tidsperiode, og hvis så du finder ud af, at abonnementet ikke møder dine behov, er det træls at skulle gå og vente flere måneder på, at du kan skifte til noget mere optimalt. Du kan altså sagtens vælge et billigt mobilabonnement, du skal blot sørge for at være sikker på, hvad det er, du har brug for, så du ikke skal gå på kompromis med dine krav. Tilsvarende er det også fjollet at betale for mere, end du har brug for, så lav en god evaluering af dit mobilforbrug som det første, når du skal have nyt abonnement.

Hvor bruger du din telefon?

Prisen spiller naturligvis en væsentlig rolle, når du skal vælge teleudbyder, men det er altså også overordentligt vigtigt at undersøge, hvilke selskaber der har dækning i dit område. Der er stadig flere teleudbydere, som har større eller mindre ”sorte huller” rundt omkring i landet, og du kan derfor risikere at vælge et abonnement hos en udbyder, som slet ikke kan give dig ordentligt signal derhjemme. Bruger du også din telefon på arbejdet, skal du naturligvis ligeledes være opmærksom på dækningen her. Derudover er det værd at overveje, om du har brug for at kunne bruge din telefon i udlandet. Som borger i Danmark kan du altid bruge din telefon gratis i de andre EU-lande, men rejser du meget – også uden for EU – kan det være værd at overveje et af de selskaber, som tilbyder fri telefoni i mange andre lande også. Det kan spare dig for virkelig mange penge, hvis du vil kunne bruge din telefon, når du er uden for Danmarks grænser.

Hvor ofte skifter du telefon?

Sidst, men ikke mindst, kan der være gode penge at spare ved at købe mobil og abonnement sammen. Der er mange selskaber, der laver gode tilbud på telefoner med tilkøb af abonnementer, og skifter du alligevel regelmæssigt din mobiltelefon ud til en nyere model, kan denne løsning godt være værd at overveje. Det er som regel de dyrere abonnementer, der følger med til disse telefoner, og så er du typisk bundet til teleselskabet i et halvt år, men regner du alligevel med at skulle købe ny telefon en gang om året, kan det oftest alligevel godt betale sig. Så får du nemlig telefonen væsentligt billigere, end hvis du skulle købe den for sig, og så gør det ikke helt så meget, at du skal betale mere for abonnementet i 6 måneder. Nogle køber også telefoner på denne måde for så at sælge dem videre, og er du interesseret i et af de abonnementer, du kan få på denne måde, kan du naturligvis lige så godt tjene lidt ekstra penge på det, hvis ikke selv du har brug for den nye telefon.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse