fbpx
Bliv klog på

HDI-Gerling Forsikring

HDI-Gerling Forsikring er en dansk filial af den tyske forsikringskoncern HDI-Gerling. Forsikringsselskabet tilbyder industriforsikring for danske virksomheder. Du kan læse mere om HDI-Gerling her.

HDI-Gerling Forsikring er nok ikke et forsikringsselskab, som alle kender til. HDI-Gerling tegner da heller ikke forsikringer til privatpersoner, men til industrivirksomheder.

Siden 2016 har HDI-Gerling heddet HDI Global SE, men vil i denne artikel blive omtalt som HDI-Gerling.

Du kan blive klogere på HDI-Gerling her.

Hvad er historien bag HDI-Gerling Forsikring?

HDI-Gerling er et af de største industriforsikringsselskaber i Tyskland. Det blev grundlagt i 1903, og siden er det gået fra at være et ansvarsforsikringsselskab for tysk industri til at være en international forsikringskoncern.

Forsikringsselskabet blev stiftet af seks foreninger for arbejdsulykkeforsikring og 176 virksomheder i jern- og stålindustrien, der var utilfredse med uoverensstemmelsen mellem præmieindbetalinger og ydelser. De besluttede sig for at skabe et gensidigt forsikringsselskab.

HDI-Gerling har i dag partnerskaber i over 100 lande. HDI-Gerling Forsikring appellerer både til større og lidt mindre selskaber og tilbyder forsikringsløsninger til erhverv og industri. H

DI-Gerling har hovedkvarter i Tyskland, men halvdelen af omsætningen bliver genereret i andre lande. HDI-Gerling har Europa som kernemarked og er her repræsenteret i 16 lande.

I 2016 skiftede HDI-Gerling Industrie Versicherung AG navn til HDI Global SE. Et ‘SE’ er et europæisk aktieselskab. HDI-Gerling har nu mere end 3.000 ansatte i hele verden. Den danske filial af HDI-Gerling har hovedkontor i København Ø.

Hvilke forsikringer har HDI-Gerling Forsikring?

HDI-Gerling Forsikring udbyder forsikringer til større danske industrivirksomheder. På hjemmesiden lister forsikringsselskabet følgende services: Internationalt, Risk Consulting, Skadebehandling og Online Services.

HDI-Gerling tilbyder blandt andet internationale forsikringsprogrammer indenfor områderne:

  • Bygnings-, Løsøre- og Driftstabsforsikring
  • Transportforsikring
  • Ansvar
  • Direktions- og bestyrelsesansvar
  • Teknisk forsikring

Hos HDI-Gerling kan du også få udført risikoanalyse, som mindsker risiko for skade og tab. HDI-Gerling tilbyder også skadebehandling, som eksempelvis kan benyttes i tilfælde af brand i en produktionsbygning. Du kan læse mere om mulighederne og se de enkelte forsikringer på HDI-Gerlings hjemmeside.

Hvad er særligt ved HDI-Gerling Forsikring?

Noget af det særlige ved HDI-Gerling Forsikring er, at de kun tilbyder forsikringer til store og lidt mindre industrikunder. HDI-Gerling er en gigant inden for området i Tyskland, og nu er virksomheden altså også kommet til Danmark. HDI-Gerling markedsfører især sig selv på det brede netværk, som virksomheden har i mange lande. Det netværk kan være en stor fordel for industrivirksomheder. Hvis du har spørgsmål til HDI-Gerling, kan du ringe dem op og høre mere om de produkter, de udbyder. Som privatperson er HDI-Gerling dog ikke relevant, men der findes heldigvis mange andre forsikringsselskaber, som du kan tegne forsikringer hos som privatperson.

Sammenlign forsikringsselskaber

HDI-Gerling Forsikring er ikke noget for dig, der ønsker at tegne forsikringer som privatperson. HDI-Gerling Forsikring tegner nemlig kun forsikringer til virksomheder.

Hvis du derimod har indflydelse i en virksomhed, kan HDI-Gerlings forsikringer være en mulighed. Du kan læse mere om HDI-Gerling på Hdi.global/dk, hvor du kan se de forskellige forsikringer og læse mere om, hvad HDI-Gerling arbejder med i hele verden.

Hvis du derimod søger en forsikring til privatpersoner, kan du med fordel undersøge mulighederne online. Der findes mange sammenligningssider, der kan hjælpe dig med at finde den bedste og billigste forsikring på markedet.

Du kan også kigge på EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed i forsikringsbranchen. Her kan du danne dig et overblik over, hvilke danske forsikringsselskaber der har de mest tilfredse kunder.

Kan vi gøre det bedre?

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse