fbpx

Bilforsikring hos OK

OK udbyder en lang række forsikringer – herunder en bilforsikring. Men hvad indeholder OKs bilforsikring, og hvordan adskiller den sig fra andre? Det kan du læse mere om her.

De fleste mennesker vil gerne have en bilforsikring til en god pris. Alle bilejere skal nemlig have en ansvarsforsikring, som dækker, hvis bilen gør skade på andre mennesker eller på deres ejendele. Så hvordan finder man en god bilforsikring til den rette pris? Her på Informeo kan du få et overblik over de forskellige bilforsikringer på markedet. Vi gennemgår her OK bilforsikring.

Hvem er OK?

Du har nok set OKs røde logo på tankstationer rundt omkring i Danmark. OK er et selvstændigt andelsselskab, der er ejet af omkring 11.600 kunder og forhandlere. OK er ledet af en bestyrelse, som har en række repræsentanter, der træffer beslutninger. OK har mere end 730 tankstationer i Danmark. OK står samlet set for 25,7 procent af benzinsalget i Danmark. Udover at have tankstationer, sælger OK også fyringsolie, naturgas, varmepumper og el. Derudover tilbyder OK en række forsikringer, som du kan tegne – heriblandt en bilforsikring. I 2016 havde OK mere end 500 medarbejdere. OK har hovedkontor i Viby syd for Aarhus.

OK bilforsikring

Det er nok ikke alle, der ved, at man kan tegne forsikringer hos OK. Faktisk tilbyder OK en lang række af forsikringer, heriblandt indboforsikring, sundhedsforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring, knallertforsikring, bilforsikring og mange flere. OK Forsikring har som udgangspunkt tre bilforsikringer, som du kan vælge mellem. Hvis du ønsker bedre dækning, så kan du tilkøbe en række tilvalgsdækninger, så din bilforsikring hos OK passer til netop dig. De tre bilforsikringer hos OK er følgende:

  • Ansvarsforsikring, der er en lovpligtig forsikring, som alle bilejere skal have. Den dækker, hvis du skader andre personer eller deres ting.
  • Ansvarsforsikring med delkasko, som er et billigere alternativ til en fuld kaskoforsikring. Denne forsikring dækker eksempelvis skader, når du ikke kører i bilen. Det kan være tyveri, glasskader og brand. Samtidig er SOS-redning i udlandet inkluderet.
  • Ansvarsforsikring med kasko, der eksempelvis dækker, hvis du kører galt, hvis din bil bliver stjålet, eller hvis bilen bliver udsat for hærværk. Denne dækning er inklusiv SOS-redning i udlandet og retshjælp.

Hvad er særligt ved OK bilforsikring?

Noget af det særlige ved OK bilforsikring er, at forsikringen ikke stiger i pris, når du har haft en skade. Det kan være en stor tryghed, da du ikke skal tænke på økonomien, hvis uheldet er ude. Samtidig bliver din bilforsikring billigere for hvert år, du kører uden en skade. Til sidst bliver du elitebilist og får den billigste pris på din bilforsikring. Når du tegner en bilforsikring hos OK, så får du automatisk førerdækning. Det betyder, at du er sikret i tilfælde af soloulykker. Hvis du eksempelvis får personlige skader ved at køre ind i noget, så dækker din bilforsikring fra OK. Samtidig dækker bilforsikringen, hvis du kommer til at fylde forkert brændstof på bilen. Det er en god sikkerhed, fordi det kan være meget dyrt at tømme tanken på en bil. Sidst, men ikke mindst, så kan du skræddersy din bilforsikring hos OK. Du kan nemlig vælge en række tilvalgsdækninger, så din bilforsikring passer til netop dig.

Find den rigtige bilforsikring

Når du skal finde den rigtige bilforsikring, kan du med fordel sammenligne forsikringspriser på online sammenligningssider. Du kan kigge på forsikringsselskabernes hjemmesider, hvis du vil vide mere om de bilforsikringer, de tilbyder. Du kan læse mere om OK bilforsikring på ok.dk.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse