fbpx
Politikker

Persondatapolitik hos Informeo ApS

Informeo indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for Informeo, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Informeo ApS.

Ved ikke at acceptere vores samtykke eller trække det tilbage kan vi ikke tilbyde dig vores ydelser.

Oplysninger vi indsamler

Informeo ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Opretter en konto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Vores indsamlig af personoplysninger er forskel fra produkt til produkt. I vores samtykke kan du se hvilke personlysninger vi indsamler.

Læs mere:

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Informeo er Informeo ApS, Toldbodvej 1, 4600 Køge, CVR nr. 44130084

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. De væsentlige bestemmelser er:

Andre modtagere af personoplysninger

Informeo videregiver personoplysninger til vores samarbejdspartnere og eventuelt relevante myndigheder. Derudover sælger Informeo ikkke dine persondata til tredjepart, og vi overfører ikke dine persondata til tredje land.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som Informeo til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har følgende rettigheder:

  • Ret til oplysning
  • Ret til indsigt
  • Ret til berigtigelse
  • Ret til sletning
  • Ret til begrænsning af behandling
  • Ret til dataportabilitet
  • Ret til indsigelse
  • Ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse

Du kan læse mere om dine rettigheder her.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Du kan læse mere om hvordan du kontakter Datatilsynet her.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@informeo.dk.

Tilbagekald af samtykke påvirker ikke lovligheden af vores behandling inden du træk det tilbage.

Profilering

På baggrund af offentlige tilgængelige data bliver du profileret. Det hjælpe os til at forstå mere om din situation, så vi kan give dig den bedst mulige oplevelse og præsentere dig for de mest relevante services.

Vores data leverandør er:

Nexus Ambition ApS
Esplanaden 8A, 4.
1263 København K
37391263

Indholdsfortegnelse