fbpx

Nogle sparer op til 6.000 kr på deres forsikringer

Få op til tre tilbud på forsikring

Se om du har den rigtige pris og dækning! Indtast din adresse og se, hvilke forsikringer andre, som dig, har fået tilbud på!

Gratis Uforpligtende

Omtalt i

Bliv klog på

Alka Forsikring

Alka Forsikring forsikrer alt fra hunde og bolig til ulykke og rejser. I dag er Alka Forsikring et af de ti største forsikringsselskaber i Danmark. Du kan læse mere om Alka Forsikring her.

Er du på jagt efter et godt og billigt forsikringsselskab? Hvis du vil finde det helt rigtige forsikringsselskab, så må du bruge lidt tid på at sætte dig ind i markedet. Der findes nemlig et hav af forsikringsselskaber i Danmark.

Du kan blive klogere på Alka Forsikring her.

Hvad er historien bag Alka Forsikring?

Alka Forsikring har mere end 100 års historie. Det hele startede i 1903, da en kreds af ledere stiftede Arbejdernes Livsforsikring. Alka Forsikring blev stiftet i 1944, da Arbejdernes Livsforsikringsselskab og Kooperativ Assurance blev sammenlagt.

Gennem årene har Alka Forsikring opkøbt forskellige selskaber og har på den måde vokset sig større. I 1998 købte Alka Forsikring Salus Ansvar i Danmark. I 2001 købte Alka Allianz Nordeuropa og tilføjede bådforsikringen til de mange eksisterende forsikringer.

I 2017 besluttede Alkas ejere at videresælge Alka til Tryg. Siden 2018 har Alka Forsikring derfor været en del af Tryg. Tryg er Danmarks største forsikringsselskab, og som kunde bliver du en del af TryghedsGruppen, som giver mulighed for en årlig bonus.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Alka Forsikring?

Alka Forsikring tilbyder forsikringer til privatpersoner såsom:

Som listen viser, får du et bredt udvalg af forsikringer hos Alka Forsikring.

Hvis du mangler flere forsikringer, kan du med fordel kontakte Alka Forsikring og få en samlet pris. Det kan være en god idé at samle flere forsikringer hos det samme selskab, fordi du slipper for at forholde dig til informationer fra flere forskellige parter.

Derudover giver de fleste forsikringsselskaber mængderabat, hvis du tegner flere forsikringer.

Hvad er særligt ved Alka Forsikring?

Alka Forsikring har tre grundlæggende værdier: gejst, enkelthed og tillid. Forsikringsselskabet har kunderne i fokus og går derfor meget op i at yde en god og hurtig kundeservice, som også er personlig.

Alka Forsikring ønsker at tilbyde enkle produkter, som er nemme at forstå, fordi forsikringsbranchen ofte kan virke uoverskuelig. Sidst, men ikke mindst, går Alka Forsikring meget op i at tilbyde gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. For at sikre gode priser laver Alka Forsikring kollektive aftaler via forbundsordninger, som skal sikre, at kunderne får nogle af markedets bedste priser på forsikringer.

På EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed hos de danske forsikringsselskaber lå Alka Forsikring i 2018 på en syvendeplads. Målingen bliver hvert år foretaget på en skala fra 0 til 100, hvor 100 er det bedste.

Alka Forsikring lå i 2018 på 80,2, mens hele forsikringsbranchen i gennemsnit lå på 77,4.

Find dit forsikringsselskab

Når du skal finde det rette forsikringsselskab, kan du med fordel kigge på EPSI Ratings liste over kundetilfredshed blandt de danske forsikringsselskaber.

Her kan du se, hvor tilfredse kunderne er på en skala fra 0 til 100. Du kan også kigge på Trustpilot, hvor forsikringsselskabernes kunder skriver anmeldelser af de enkelte selskaber. Det kan hjælpe dig med at danne et overblik over, hvor tilfredse kunderne er.

Hvis du vil finde det billigste forsikringsselskab, kan du hente forsikringstilbud online. Der findes flere forskellige sammenligningssider, der henter forsikringspriser til dig.

På den måde kan du finde den bedste og billigste forsikring. Hvis du vil læse mere om Alka Forsikring, kan du kigge på alka.dk. Her kan du også bede om at blive ringet op, når det passer dig.

Kan vi gøre det bedre?

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse