fbpx

FDM Forsikring

En forsikring er umiddelbart ikke noget, man mærker eller bruger aktivt i sin hverdag.

Det er noget, der indgås en kontrakt om, og som man betaler til med faste beløb – ofte uden forsikringen reelt bliver aktuel at anvende og trække på.

Derfor kan forsikringer let komme til at blive opfattet som et onde, der sluger store summer af penge uden at give noget igen. Men i så fald er det et nødvendigt onde. For faktum er, at forsikringspengene er nogle af de bedst investerede penge. I hvert fald hvis du investerer dem rigtigt, de rigtige steder – eksempelvis FDM Forsikring.

I dette korte indlæg tager vi udgangspunkt i FDM Forsikring og giver dig indblik i, hvad de kan tilbyde dig og ikke mindst, hvorfor FDM Forsikring kan være en relevant løsning for dig. Det gælder nemlig om at være godt dækket ind på alle fronter, så du trygt kan sove om natten.

Pas på dig selv og din bolig – ved hjælp af FDM Forsikring

Når man taler om forsikringer, er der ofte to afgørende typer af forsikringer, der springer en i øjnene: Indboforsikring og ulykkesforsikring. Og det er der såmænd gode grunde til.

Hvad er det allermest værdifulde i dit liv, som du allerhelst vil forsikre mod eventuel skade? Ja, selvom du måske ikke som sådan tænker over det i din hverdag, vil svaret på dette spørgsmål formodentlig være: Dit eget liv. Vores liv – det vil sige vores kropslige og helbredsmæssige tilstand – er ofte noget, vi danskere tager for givet. Ikke desto mindre er det noget af det mest værdifulde og sårbare, vi har. Ingen kan forudsige fremtiden, og pludselig en dag kan uheldet været ude, hvilket kan resultere i invalidering af forskellige grader og det, der er værre. Det kan betyde, at man ikke længere er funktions- og arbejdsdygtig, og derfor gælder det om at have en god og tilpasset ulykkesforsikring.

Hos FDM Forsikring kan du få en ulykkesforsikring som en integreret del af FDM Personforsikring. Dette betyder, din forsikring dækker hele dig – altså en samlet ”pakkeløsning”, der går ind og dækker dig sundheds- og helbredsmæssigt i forskellige grader. Du kan vælge mellem tre pakker: Basis, Udvidet og Super afhængig af din alder, dine behov og din økonomiske situation. En fleksibel forsikringsløsning, der kan tilpasses efter dig, og som kan give dig erstatning ved eventuelt varige mén.

På samme måde er det afgørende at sikre din bolig mod uønskede skader, indbrud eller lignende. Netop dette kan du med en indboforsikring fra FDM Forsikring, der garanterer dig erstatning og hjælp ved uventede hændelser. Indboforsikringen har ingen øvre forsikringssum og dækker hele familien i husstanden – tilmed din bil, hvis du skulle blive udsat for indbrud. Alt sammen uden at skulle tage stilling til, hvad dine ting akkumuleret set afspejler af værdi.

Bilforsikring hos FDM Forsikring er Bedst i Test

Har du én eller flere biler i hustanden, og vil du gerne gardere dig mod uheld, skader og andre negative påvirkninger, der kan forårsage uønskede udgifter? FDM Forsikring udmærker sig særligt på bilforsikringer og er faktisk blevet kåret til ”Bedst i Test” mellem 16 forskellige selskabers bilforsikringer af Forbrugerrådet Tænk Penge. Dette er vurderet ud fra parametre såsom pris, dækning, kundetilfredshed, selvrisiko og sager i Ankenævnet for Forsikring. På den måde er du garanteret en solid forsikring, så du trygt kan sætte dig bag rettet. Du kan nemt og hurtigt indtaste dine oplysninger på FDMs hjemmeside og få udregnet, hvor billig din bilforsikring kan blive – og dermed hvor mange penge du kan spare.

Som et sidste vigtigt punkt er det værd at fremhæve, at FDM Forsikring tilbyder skræddersyede forsikringer, der går ind og dækker dig nøjagtig ud fra dine behov, din økonomi og dine ønsker. Du sammensætter selv forsikringen og ved således altid, hvad du får, og hvad du betaler for.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse