fbpx

Himmerland Forsikring

Himmerland Forsikring forsikrer alt fra campingvogn og cykel til familiedyr og fritidshus. Du kan læse mere om det medlemsejede forsikringsselskab her. 

Hvis du leder efter det helt rette forsikringsselskab, må du først sætte dig ind i markedet. Det kan du gøre ved at læse om, hvad de forskellige forsikringsselskaber står for og tilbyder. Du kan blive klogere på det regionale forsikringsselskab Himmerland Forsikring her.

Hvad er historien bag Himmerland Forsikring?

Himmerland Forsikrings har leveret rådgivning og forsikringer i Nordjylland i mere end 130 år, men historien går faktisk endnu længere tilbage. Det hele startede i 1841, da Stiftes Gensidig Brandforsikring for Løsøre i Aalborg og Hjørring Amter blev stiftet.  I 1988 blev Stiftes Gensidig Brandkasse Vesthimmerland stiftet, mens Stiftes Bygningsbrandforsikringen Himmerland blev stiftet i 1913. De tre selskaber fusionerede i 1975 til Forsikringsselskabet HIMMERLAND gs. I 1988 blev Fonden HIMMERLAND oprettet. Siden da er der sket en række ændringer, som har ført til det forsikringsselskab, som Himmerland Forsikring er i dag. Himmerland Forsikring består i dag af flere koncernforbundne selskaber. I dag tilbyder Himmerland Forsikring en bred vifte af forsikringer til privatpersoner, landbrug og erhvervsvirksomheder. Himmerland har hovedsæde i Aars i Nordjylland og er et gensidigt forsikringsselskab. Det vil sige, at det er ejet af kunderne, og netop af den grund er kunderne i fokus hos Himmerland Forsikring.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos Himmerland Forsikring?

Himmerland Forsikring tilbyder følgende forsikringer for privatpersoner:

 • Indboforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Bilforsikring
 • Parcelhusforsikring
 • Entrepriseforsikring
 • Fritidshusforsikring
 • LandboligTotal
 • Campingvognsforsikring
 • Cykelkaskoforsikring
 • Motorcykelforsikring
 • Knallertforsikring
 • Bådforsikring
 • Familiedyrsforsikring
 • Årsrejseforsikring

Som du kan se på listen, tilbyder Himmerland Forsikring en lang række forsikringer til privatpersoner. Som Totalkunde hos Himmerland Forsikring får du rabat på forsikringer. Samtidig får du ret til fordelagtige forsikringsvilkår. Der findes to varianter af Totalkunde-forsikringen. Den ene variant er Privattotal, der er til dig, der bor i lejlighed, mens den anden er Boligtotal, der er til dig, der bor i hus eller har sommerhus. På Himmerland Forsikrings hjemmeside kan du bestille tilbud på forsikringer. Det kan ofte betale sig at samle flere forsikringer hos samme selskab, da mange forsikringsselskaber giver samlerabat. Derudover er det mere overskueligt at have forsikringerne samlet ét sted, da du dermed ikke skal forholde dig til ændringer hos flere forsikringsselskaber.

Hvad er særligt ved Himmerland Forsikring?

Himmerland Forsikring er ejet af kunderne. Derfor har Himmerland Forsikring også haft det samme fokus i mere end 130 år – kunderne. Himmerland Forsikring har sloganet ”Himmerland Forsikring – tæt på og ligetil”. Det kommer eksempelvis til udtryk i forsikringsselskabets personlige kontakt og rådgivning, der skal sikre, at kunderne får de bedste løsninger. Derudover tilbyder Himmerland Forsikring konkurrencedygtige priser og attraktive rabatmuligheder til kunderne. Når uheldet rammer, giver Himmerland Forsikring desuden effektiv og hurtig skadebehandling. Lige siden grundlæggelsen har Himmerland Forsikring haft et mål om at give de bedste forsikringer til familier, privatpersoner, virksomheder og landbrug.

Find det rigtige forsikringsselskab

Når du skal finde det rigtige forsikringsselskab, er der sikkert flere faktorer, der betyder noget for dig. De fleste vil gerne have et billigt forsikringsselskab. Hvis det også gælder for dig, kan du med fordel sammenligne forsikringspriser online. Der findes mange online sider, der viser forsikringstilbud, som du i ro og mag kan sammenligne hjemme i stuen. De fleste vil også gerne have et forsikringsselskab med tilfredse kunder. Hvis du vil vide, hvor tilfredse et forsikringsselskabs kunder er, kan du eksempelvis kigge på EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed blandt de danske forsikringsselskaber. Du kan også slå forsikringsselskabet op på Trustpilot. Hvis du vil vide mere om Himmerland Forsikring, kan du kigge på Himmerland-forsikring.dk. Her kan du også bede om at blive ringet op, når det passer dig.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse