fbpx

If Skadeforsikring

Forsikringsselskabet If Skadeforsikring forsikrer både privatpersoner og erhverv i Danmark. I dag er If Skadeforsikring det sjettestørste forsikringsselskab i Danmark. Du kan læse mere om If Skadeforsikring her.

Leder du efter forsikringer til en god pris? For at finde det rigtige forsikringsselskab er det vigtigt at kende de forskellige selskaber. If Skadeforsikring er et af de største forsikringsselskaber i Danmark og tilbyder en lang række forsikringer. Du kan læse mere om If Skadeforsikring her.

Hvad er historien bag If Skadeforsikring?

If Skadeforsikring har eksisteret siden 1999. Det blev dannet, da det svenske Skandias og det norske Storebrands skadeforsikringsvirksomheder blev sammenlagt. Formålet med If Skadeforsikring var at blive det førende forsikringsselskab i Norden. If Skadeforsikring har siden 2004 været ejet af den finske finanskoncern Sampo. If er det førende skadeforsikringsselskab i Norden med 3,6 millioner kunder i de nordiske lande og Baltikum. If Forsikring har i dag mere end 6.500 ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Rusland og Baltikum. If er inddelt i fire områder: Privat, Erhverv, Industri, Baltikum og Rusland. Forretningsområdet Privat henvender sig til private kunder i hele Norden, mens Erhverv henvender sig til virksomheder. Industri henvender sig til virksomhedskunder med mere end 500 ansatte, mens Rusland og Baltikum henvender sig til privatkunder og erhvervskunder.

Hvilke forsikringer kan jeg få hos If Skadeforsikring?

Du kan få følgende forsikringer hos If Skadeforsikring:

 • Bil
 • Indbo
 • Hund
 • Hus
 • Rejse
 • Ulykke
 • Børn
 • Campingvogn
 • Sommerhus
 • If Autohjælp
 • Knallert
 • Liv
 • Lystfartøj
 • MC
 • Trailer
 • Voksen.

Som du kan se på denne liste, tilbyder If Skadeforsikring et bredt udvalg af forsikringer til privatpersoner. Hvis du er interesseret i flere af disse forsikringer, kan du samle flere eller alle dine forsikringer hos If Skadeforsikring. Det er en fordel, fordi du får samlet information og en billigere pris, når du har dine forsikringer samlet ét sted. Du kan læse mere om de forskellige forsikringer på If Skadeforsikrings hjemmeside. Her kan du også beregne priserne på de forskellige forsikringer, som If Skadeforsikring tilbyder. Du kan også bestille et opkald, hvis du vil høre mere om, hvordan du samler flere forsikringer hos If Skadeforsikring.

Hvad er særligt ved If Skadeforsikring?

If Skadeforsikring har en vision om at være Nordens og Baltikums førende forsikringsselskab. Samtidig går visionen på at have de mest tilfredse kunder og den bedste ekspertise i forsikringsverdenen. If Skadeforsikring har samtidig en række kerneværdier, som de arbejder ud fra. Forsikringsselskabet vil være engagerede, nytænkende og pålidelige. Derudover har If Forsikring et mål om at være lette at nå og forstå for deres kunder. I 2018 fik If Skadeforsikring en score på 74,5 i EPSI Ratings årlige kundetilfredshedsundersøgelse i den danske forsikringsbranche. Kundetilfredshedsundersøgelsen måles på en skala fra 0 til 100, hvor 100 er det højeste.

Sådan finder du det rigtige forsikringsselskab

Det kan være svært at finde det rigtige forsikringsselskab. Der findes mange på det danske marked, men hvad adskiller egentlig de forskellige selskaber? Hvis du vil vide, hvor tilfredse forsikringsselskabernes kunder er, kan du kigge på EPSI Ratings årlige liste over kundetilfredshed. Hvert år offentliggør EPSI en liste, der viser, hvor tilfredse kunderne er på en skala fra 0 til 100. Forsikringsbranchen ligger generelt højt i Danmark på EPSI Ratings liste. Hvis du vil finde den bedste pris på forsikringer, kan du med fordel sammenligne selskabernes priser på en af de mange sammenligningssider på nettet. Du kan læse mere om If Skadesforsikring på if.dk, hvor du også kan bestille et opkald, hvis du ønsker at vide mere om forsikringsselskabet.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse