fbpx
Undersøgelse: 25% af danskerne kan opnå fordele

Kan du opnå fordel ved at skifte forsikringsselskab?

Indtast din adresse og se hvilke forsikringstilbud andre som dig har fået. Få flere tilbud og se om du er blandt de heldige 25% af danskere, der kan få fordele ved at skifte selskab.

Undersøgelse

Vidste du, at 25% af danskerne kan opnå fordele ved at skifte forsikringsselskab?

Undersøgelser viser, at hele 25% af danskerne kan opnå fordele ved at skifte forsikringsselskab.

Hvis du endnu ikke har gennemgået dine forsikringer, er det på høje tid at overveje det. En simpel gennemgang af dine forsikringer kan ikke kun sikre, at du har den rette dækning, men det kan også resultere i betydelige økonomiske besparelser.

Undersøgelser udført af både Epinion og F&P viser, at danskerne faktisk er meget engagerede i deres forsikringer. 2 ud af 3 danskere gennemgår deres forsikringer hvert år.

Det indikerer, at danskernes bevidsthed om vigtigheden af at sikre korrekt dækning og optimale priser er stigende.

Hvorfor er det vigtigt at gennemgå forsikringerne?

Gennemgangen af dine forsikringer bør være en årlig rutine, da forsikringsbehovet kan ændre sig over tid. Dette gælder især ved større livsbegivenheder såsom ægteskab, samboende eller når man får børn.

Når dine livsomstændigheder ændrer sig, kan det være nødvendigt at justere din forsikringsdækning for at sikre, at du er tilstrækkeligt beskyttet.

Desuden kan forsikringsmarkedet også ændre sig over tid, og nye tilbud og konkurrencedygtige priser kan opstå. Ved at gennemgå dine forsikringer kan du sikre dig, at du stadig får den bedste værdi for dine penge.

Spar tusindvis af kroner på dine forsikringer

Undersøgelserne viser, at 1 ud af 4 danskere, der gennemgår deres forsikringer, vælger at skifte forsikringsselskab. Dette skifte kan resultere i betydelig besparelser. Mange finder enten en billigere pris, bedre dækning eller en bedre sammenhæng mellem pris og dækning hos det nye forsikringsselskab.

Søndagsavisen kom frem til samme konklusion, da de undersøgte det danske forsikringsmarked. Søndagsavisen sammenlignede priserne fra 12 forsikringsselskaber og undersøgelsen omfatter følgende forsikringstyper:

De sammenligner endvidere priserne i forhold til to forskellige kundegrupper, en familie med to børn og et ældre ægtepar med udenboende børn.

I testen er der 4.000 kr forskel på det dyreste og billigste forsikringsselskab.

Hvordan kan du gennemgå dine forsikringer?

En af de bedste måder at gennemgå dine forsikringer på er ved at skabe en konkurrencesituation. Indhent tre tilbud på forsikringer, enten ved at kontakte forsikringsselskaber direkte eller ved at bruge online tjenester som Informeo.dk.

Når forsikringsselskaberne ved, at du er i kontakt med andre og sammenligner flere tilbud, vil de være mere tilbøjelige til at give dig en konkurrencedygtig pris og attraktive forsikringsdækninger.

Når du har indhentet flere tilbud, er det vigtigt at sammenligne dem grundigt. Vær opmærksom på både prisen og dækningen, da begge faktorer er afgørende for at træffe den rigtige beslutning. Vurder også forsikringsselskabernes omdømme og kundetilfredshed for at sikre dig, at du vælger en pålidelig og troværdig udbyder.

Husk også, at det ikke kun er ved skift af forsikringsselskab, du kan opnå besparelser. Selv hvis du beslutter dig for at blive hos dit nuværende selskab, kan en gennemgang af dine forsikringer hjælpe med at identificere områder, hvor du kan justere din dækning og muligvis reducere dine præmier.

Læs mere: Hvordan forhandler jeg med mit nuværende forsikringsselskab?

Tag kontrollen over dine forsikringer

Gennemgangen af dine forsikringer giver dig mulighed for at tage kontrol over dine økonomiske udgifter og sikre, at du får den bedste værdi for dine forsikringspenge. Ved at være aktiv og informeret forbruger kan du opnå betydelige besparelser og samtidig sikre, at du er ordentligt dækket i tilfælde af uheld eller skader.

Så hvis du endnu ikke har gennemgået dine forsikringer i år, er det på tide at tage handling. Vær en del af de 25% af danskere, der kan opnå fordele ved at skifte forsikringsselskab. Start med at indhente tilbud, sammenligne priser og dækninger, og træf en velinformeret beslutning.

Kan vi gøre det bedre?

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Kilder

https://www.fogp.dk/nyheder/mytedraeber-vi-tjekker-ofte-vores-forsikringer/
https://sondagsavisen.dk/bolig/boligogpenge/2015-04-24-stor-oversigt-her-er-de-billigste-forsikringer/

Indholdsfortegnelse