Bliv klog på

Sammenlign forsikringer | Tips og tricks

Ønsker du at spare gode penge på dine forsikringer? Det kan være noget så irriterende at skulle tegne en lang række forsikringer i løbet af sit liv.

Dog er forsikringerne guld værd, hvis du eller dine ejendomme kommer ud for et uheld, eller hvis du kommer til at forvolde skade på andre personer i tilfælde af en bilulykke eller andre uheld.

I forbindelse med tegningen af forsikringerne, er det en kæmpe fordel, hvis du laver en omgang research, inden det endelige valg træffes.

Hermed kan du spare flest penge og bruge disse på fornøjelser i stedet for udgifter.

Læs med herunder og find ud af, hvordan du bedst sammenligner forsikringer og priserne på disse i fremtiden.

Start med at undersøge dit behov

Inden du vælger det første forsikringsselskab, som du får øje på inde på nettet, er det en rigtig god idé at tænke på dit behov og dine ønsker i forbindelse med valget af forsikringen.

Det kan være, at du ønsker en række bestemte tilvalg til en rejseforsikring eller indboforsikring, hvis den nye bolig skal passes ekstra godt på.

Når du har fundet ud af dine forskellige behov og ønsker, kan du begynde at sammenligne priserne på forsikringerne.

Der kan være stor forskel på, hvor mange penge forsikringerne kræver for deres forsikringer, og derfor gælder det også om at læse det med småt, så du ikke fortryder valget bagefter.

Sørg desuden for at gå ind på Trustpilot, når du mener, at du har fundet frem til det rigtige forsikringsselskab.

Her kan du hurtigt få et overblik over folks erfaringer med det pågældende selskab, så du ender med at blive 100 procent tilfreds med dit valg.

Benyt sammenligningssider

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst muligt sammenligner forsikringsselskabernes forskellige priser på en bestemt forsikring, kan du med fordel gå ind på diverse sammenligningssider på nettet.

Her vil du få et klart overblik over mange af de danske selskabers priser i et overskueligt skema og med de rette detaljer inkluderet.

Hermed vil du få meget lettere ved at tage den rigtige beslutning og blive glad for den kommende forsikring.

Derudover findes der mange beregnere, blandt andet på selskabernes hjemmesider, som hjælper dig med at beregne prisen på en bestemt forsikring let og hurtigt.

I denne forbindelse er det også muligt at tilpasse forsikringen til de dækninger, som du netop har lyst til at have.

Læs mere: Beregn pris på bilforsikring

Andre gode råd med på vejen

Under valget af forsikringen, skal du ligeledes huske på at stille dig selv en række vigtige spørgsmål.

Start for eksempel med at se på forsikringspræmien, altså hvor meget den pågældende forsikring egentlig koster.

Med hensyn til dertilhørende gebyrer, er det desuden tit billigst at betale for forsikringen én gang om året.

Andre spørgsmål, der er nødvendige at stille, omhandler selvrisikoen – er denne for lav eller for høj til dine behov?

Vedrørende indboforsikringen skal du samtidig huske på at tjekke, om forsikringen dækker bestemte genstande såsom cykler eller antikviteter.

Derudover er det fornuftigt at medregne, hvor meget erstatning forsikringsselskaberne tilbyder, og om der her er et loft.

Hvis du tænker på de alle de ovennævnte forhold, er der gode chancer for at spare mange penge på alle dine kommende forsikringer.

Har vi overset noget eller har du en god idé? Du er altid velkommen til at skrive til os på info@informeo.dk med feedback, gode ideer eller andet input.

Indholdsfortegnelse